2 nemme frisurer til efteråret

nemesis babe frisure hairdo fall updo
nemesis babe frisure hairdo fall updo

nemesis babe frisure hairdo fall updo efterår frisurer

 

Efteråret og dets lynhurtige farvel til både lys og varme kommer altid bagpå mig – og med koldere tider kommer både udfordringer til tøj og hår: man skal klæde sig varmere på, og når man så smækker halstørklædet på kommer hår-udfordringerne.. Nemlig det filtrede hår, der ofte opstår under halstørklædet og når efterårsvinden kommer, er resten af håret overalt i ansigtet. Derfor tipser jeg her en smule om hvordan du laver to nemme frisurer, der får håret ud af vinden, ansigtet og tørklædet og pepper dit look op – klar til efteråret!

Se med her: 

 

fall-hairdos-4collage-nemesis-babe-marie-my-11 efterår frisurer

TØRKLÆDE-KNOLDEN 

Du skal bruge: 2 hårelastikker, 1 lille silketørklæde

En rigtig fin måde at få håret op om efteråret og få en smule farve på samtidigt, er at smække håret op i en knold og tilføje et tørklæde. Vend hovedet nedad, saml det i en høj hestehale, sno håret rundt og fæstn med et elastik.

Herefter binder du et silketørklæde omkring bunden af knolden så mange gange som muligt og binder en knude det sidste sted de to ender mødes. Herefter kan du skubbe de to ender ind under resten af tørklædet.

Har du ikke særlig tykt hår er denne knold også en god måde at få håret til at se lidt større ud, da tørklædet tilføjer volumen til knolden. 
[show_shopthepost_widget id=”2032471″]
fall-hairdos-4collage-nemesis-babe-marie-my222-efteråret frisurer

DUTTERNE

Du skal bruge: 2 hårelastikker, 1 hårbørste

Er du frisk på lidt sjov og håret væk fra ansigtet, er denne frisure helt perfekt! Og faktisk tager frisuren her ikke lige så lang tid som man skulle tro.

Del håret i en midterskilning og sæt den ene side i et elastik for at holde det lidt væk. Vend hovedet nedad og frisér den løse side til toppen af hovedet, så det “vender rigtigt”. Tag håret i den løse side og sno det rundt til en “dut”. Man kan styre, der hvor dutten skal sidde alt efter hvordan man snor håret. Når håret er snoet til en dut, tager du en elastik og sætter omkring duttens bund.

Løsn håret på den anden side, vend hovedet nedad og friser håret mod toppen af hovedet. Sno håret til endnu en dut – prøv at styre den til at sidde lige så langt tilbage på hovedet som den anden dut. Øvelse gør mester! Når du har placeret dutten nogenlunde sætter du et elastik omkring, ligesom med den første.

 

[show_shopthepost_widget id=”2032479″]
Hvilken frisure er din efterårs-favorit?

 

 

 

Pssstt… Som der står i min sidebar, indeholder mine indlæg her på bloggen affiliate-links. Det betyder, at hvis du køber noget på en hjemmeside efter at have klikket dig derhen med et af mine links, får jeg en lille sjat penge – uanset om du køber det, jeg linkede til eller noget helt andet. Det koster ikke dig mere end hvad du normalt ville betale for det, du køber, men det hjælper mig gevaldigt med økonomien!