3 overgangs-outfits jeg tager med til modeuge

ENGLISH? CLICK HERE!

Noget af det, jeg synes er ret svært, er at klæde sig på til overgangsperioden mellem sommer og efterår. Dog synes jeg at jeg har fået lidt fat i den lange ende netop hvad angår overgangs-styling, da jeg planlagde mine outfits din denne fashion month. Her er et par af de looks, I vil se mig i her i september.

Klik på “plusserne” ved de forskellige items for at finde dem på nettet.

 

KIMONOEN

[show_ms_widget id=”6400534″ image_id=”6600550″ width=”710″ height=”488″]
Til denne “fashion month” had jet blandt andet medbragt en vintage silkekimono, som min søster tog med sig hjem, da hun var i Japan for nyligt. Jeg planlægger at style den med at par afklippede jeans og en sort crop top for et afslappet, men stadig lækker look.

 

 

MINISKØRTET

[show_ms_widget id=”6401094″ image_id=”6601130″ width=”710″ height=”392″]
En ting, jeg pludselig er blevet tosset med – igen – er miniskørtet. Så jeg har taget et lille, gult miniskørt med en lækker tekstur med i kufferten til disse modeuger. Jeg planlægger at bruge det sammen med en løs, hvid rullekrave-trøje som en kontrast til det afslørende skørt.

 

 

KJOLEN

[show_ms_widget id=”6401130″ image_id=”6601174″ width=”710″ height=”356″]
Jeg ville have et outfit med, der passede til én af de dage, hvor man virkelig ikke orkede at gøre en indsats for at se smart ud. Så i kufferten kom en langærmet kjole, som jeg vil bruge med min denimjakke og en sød stråkasket, for at give looket et sommerligt tvist.

 

Hvordan styler I jeres overgangs-looks?