3 trends fra aw-catwalken og dertilhørende fritids-aktiviteter

Som det andet indlæg i serien af trend-posts, der er “fresh off the runway” fra den seneste fashion month kommer her 3 tendenser, som du også kan inkludere i dit hobby-liv – tid til at blive kreativ!

Se det forrige indlæg om 3 AW17 trends og hvad du kan bruge dem til her!

Alle billeder er lånt fra Vogue Runway og collager er gjort af mig 

TERN
Som en af de populære grafiske trends, der har huseret de seneste sæsoner er tern på vej fremad igen. Jeg er personligt ret glad for alle typer af grafiske prints, så det passer mig så ganske udemærket – jeg ville elske at mikse en lækker ternet nederdel med en stribet top, til eksempel. Eller bare hoppe i det seje set til venstre(måske uden cowboyhatten)

Den dertilhørende fritidsaktivitet
Den her er nem – skal du gå helt i ét med dit lækre, ternede look til efteråret er det tid til at begynde at øve sig på skak nu. Jeg er personligt enormt dårlig og skal til at i gang, hvis jeg skal være helt med på noderne til efteråret.

 

PATCHWORK
Igen begynder vi at se patchwork på catwalken på alle mulige måder. Både i form af lag af en masse forskellige materialer og i form af figursyede kjoler gjort af flere forskelligtfarvede stykker. Jeg er ret vild med det excentriske look blandingen af de mange materialer giver!

Den dertilhørende fritidsaktivitet
Vil du være trendy til efteråret, men gider ikke bruge penge på det? Så er den her trend lige noget for dig. Det er nemlig tid at begynde at rydde ud i skabe og skuffer for fine stykker stof og gammelt tøj, der ville se lækkert ud kombineret med hinanden. Jeps, fritidsaktiviteten er nemlig at lære at sy patchwork – og nå vi så når til efteråret er du med på moden, god til at sy og med enestående stykker tøj parat til at tage på.

 

FLÆSER EN MASSE
En tredje trend, der har huseret både på catwalken, i highstreet-butikkerne og overalt på instagram allerede er flæser og gerne virkeligt mange. Jeg er ret vild med hvordan flæserne kan give et feminint og halv-barokt look til nyt tøj!

Den dertilhørende fritidsaktivitet
Et sted man kan spotte en ret god portion flæser og draperinger er på museerne med kunstsamlinger, der går tilbage til oldtidens Grækenland eller i det mindste barokken. Så er du til flæse-trenden er det tid til at blive museumsgænger i fritiden, hvor du kan blende ind blandt barokkens portrætter med flæser en masse, eller de oldgræske statuer, hvor draperinger har det allerfineste man kunne bære. Glyptoteket, here I come!

 

 

Hvilken fritidsaktivitet og trend hopper du helst på?