3 Ways To Wear Special Edition: #Monkistyle

For nylig fik jeg en opgave af min gode, gamle samarbejdespartner og yndlings highstreet brand, Monki. Jeg skulle style tre looks udelukkende med sager fra deres sommerkollektion – fed opgave, alligevel, så jeg kunne naturligvis ikke sige nej! Jeg har stylet tre vidt forskellige #monkistyle looks, med forskellige temaer og ih, hvor er jeg ret glad for dem allesammen!

Alt tøjet kan naturligvis findes på Monkis hjemmeside – og husk nu: når du poster billeder på Instagram, hvor du har Monkitøj på, hashtag #monkistyle! Så kan de fine folk fra Monki nemlig tjekke din fede #monkistyle ud, du kommer på Monkis hjemmeside og måske reposter de endda dit billede!

 

LEG MED LÆNGDERNEMESIS, BABE x #monkistyle collaboration stripes HÅRBÅND, JAKKE, SKJORTEKJOLE, BUKSER

Noget jeg synes er superfedt, er når man i ét outfit kan samle flere forskellige længder og lege med dem med en lag-på-lag-effekt. Med et par lange bukser med vidde, en skjortekjole og en lang forårsjakke får man fokus på de mange længder i outfittet uden at det bliver for meget. Et andet og lidt vildere eksempel kunne være en lang bluse over et skørt eller en kjole over et par bukser for rigtigt at give den gas(hey, det skal jeg lige prøve!).

 

 

SPORTY MONOKROMNEMESIS, BABE x #monkistyle collaboration yellow SOLBRILLER, TOP, KAFTAN, SKØRT, STRØMPER

Jeg er komplet tosset med helt ensfarvede outfits, men er man ikke så frisk på at gå rundt og være helt gul eller blå over det hele, kan man bryde et monokromt look op med sporty elementer. Jeg har tilføjet dette gule outfit et par sporty elementer i form af de sort-hvide stribede strømper og en hvid bluse. Og for at lege med det nu næsten-monokrome look, man kan bruge accessories i samme farveskala, som f.eks. mine orange solbriller.

 

MØNSTERBRYDERNEMESIS, BABE x #monkistyle collaboration blue-orange printJAKKE, KJOLE, SKØRT

Komplet mønstrede looks er vidunderlige, efter min smag, men de kan også være en smule meget – som hvis man for eksempel hopper i både en mønstret jakke og en mønstret kjole. Derfor har jeg brudt mit mønstrede look med en solid farve, der giver en smule bund i det ellers så flyvske look. En god, solid farve, der går godt med dine mønstre kan nemlig give en hel del ro i de mønstrede looks. 

 

 

Hvilket #monkistyle look er dit yndlings? 

Husk at hashtagge dine egne Monki-outfits på Instagram med #monkistyle!

 

Indlægget er sponsoreret af Monki