3 ways to wear: stilfulde rejseoutfits

Da jeg selv flyver mod London til modeuge på fredag og mange af de heldige, der har vinterferie i denne uge, skal ud at rejse, tænkte jeg det var på sin plads at køre denne måneds “3 ways to wear” i rejsetema – værsågod, 3 ways to travel in style!

 

LADYLIKE

3 ways to wear stylish travel outfits-2SCARF: LOVE MOSCHINO, JUMPER & SKIRT: SECOND HAND, JACKET: STINE GOYA, BAG: & OTHER STORIES, BOOTS: ZARA

En fin og ladylike stil kan sagtens lade sig gøre, når man er på farten – og også på en komfortabel måde. Sørg for at hoppe i en varm bluse eller strik og tilsæt et feminint skørt med a-form, så du kan bevæge dig(pencilskirt i en flyver – nej tak!). Tag en varm jakke på, som også kan fungere som et tæppe i flyveren, hvis der bliver koldt(så fylder den heller ikke i baggagen) og tilsæt fine sko såsom et par komfortable støvler potentielt med en lille blokhæl. Hvad angår taskevalg, kan man sagtens finde en feminin taske der kan rumme meget, samtidig med at den tilføjer lidt elegance til dit look.

SHOP JAKKER OG STRIK
[show_shopthepost_widget id=”1399375″]
SHOP SKØRTER, SKO OG TASKER
[show_shopthepost_widget id=”1399371″]
COOL

3 ways to wear stylish travel outfits-1SHIRT & SCARF: SECOND HAND, NECKLACE: STINE GOYA, JEANS: MONKI, BACKPACK: AMUST

For et cool look med en scandi-minimalistisk feel, skal du ikke bruge mere end nogle få basis-items fra garderoben – hvor meget du spicer det op med farver eller mønstre er op til dig! Hop i et par behagelige jeans og tilsæt en løs skjorte. Knap skjorten op, så den sidder lidt løst og knap manchetterne på ærmerne op for et skødesløst look, der også gør det lidt nemmere at bevæge sig. Brug et silketørklæde som bælte for at tilføje lidt detalje til det simple skjorte-og-jeans-look og find en god rygsæk med plads til alle dine sager.

SHOP JEANS OG SKJORTER
[show_shopthepost_widget id=”1399379″]
SHOP TASKER OG TØRKLÆDER
[show_shopthepost_widget id=”1399387″]
CASUAL

3 ways to wear stylish travel outfits-4

JACKET: SECOND HAND, DRESS: MONKI, CANVAS TOTE: UNFAIR FASHION, SHOES: ECCO

Man kan sagtens køre en komplet comfy og casual rejsestil uden at se kedelig eller snusket ud. Et godt tip er at hoppe i en langærmet, mønstret kjole i strik eller elastisk stof, der både er behagelig og fin. Tilsæt en jakke med mange lommer, der kan holde på mobil, pung, boardingkort og hvad du ellers behøver og find et fint stofnet at have resten af din håndbaggage i. Komfortable og fine sneaks topper outfittet af – komfortabelt fortøj er bare guld, når man rejser!

SHOP JAKKER OG KJOLER
[show_shopthepost_widget id=”1399391″]
SHOP SNEAKS OG STOFNET
[show_shopthepost_widget id=”1399395″]

 

 

Hvilket rejselook er jeres favorit?