sjove anekdoter fra min praktik

Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-9 photo by Andreea Bogdan

Under min måned i praktik hos Darling oplevede jeg en hel masse nye ting, og en portion af dem synes jeg var lidt pudsige – så jeg har samlet dem i dette lille indlæg med anekdoter fra mit “fashion internship”.

 

Da den daglige kost bestod af Tunacado-sandwiches uden tomat fra Joe & the Juice, nåede jeg næsten at udvikle et forhold til gutterne i Joe i Købmagergade, der godt vidste hvad jeg kom for at bestille hver dag kl. 12.

De første uger af praktikken, fandt jeg ud af at der var en tradition for at høre Justin Bieber om fredagen på kontoret – senere hen udviklede det sig fra Bieber-fredag til Bieber-hverdag og jeg nåede at lære alle sange fra hans seneste album, samt at blive ganske allergisk over for ham.

I min jagt efter et rokoko-bord i Nørrebros genbrugsbutikker fór jeg vild og endte med at spendere 2 timer på mit lille ærinde og vendte hjem forvirret og helt sneet til.

Efter min første større opgave, at arrangere casting for Lala Berlin og Mark Tan, forløb ret så vellykket, fejrede jeg sejren ved at købe nye handsker i & other stories, samt at købe ind til en lagkage, som jeg nød træt og tilfreds hjemme foran fjerneren efter den lange arbejdsdag. Vild fredag aften!

Jeg lærte at man bør kende hvor man kan få stort set hvad som helst i København – guldrammer, manila-mærker i den rigtige farve, en guldvase formet som en pokal, pailletvægge og lokaler til events.

Lige før Lala Berlin-showet under modeugen, da en af vores vigtigste modeller mødte ind, fik hun et opkald om at der dryppede vand ned fra hendes lejlighed. Vi kunne ikke undervære hende, så jeg hoppede på en Uber mod ydre Nørrebro, fik lukket blikkenslager og underboer ind i hendes lejlighed og tilbage til Rådhuset i hæsblæsende fart med min Uber-chauffør, der ventede nede foran opgangen.

 

 

Har I haft nogle sjove praktik-oplevelser?