3 ways to wear: crop tops

CROP TOP – i et sæt

[show_ms_widget id=”150014″ image_id=”217294″ width=”712″ height=”533″]

mit look: JAKKE: MADS NØRGAARD SS08, CROP TOP & BUKSER: ASOS, SKO: H&M

Noget af det, der kan være lidt skræmmende, når man bruger crop tops, er at der kommer meget fokus på maven. En måde man kan fjerne fokus fra den bare hud en smule, er at bruge er sæt, som en crop top og et par matchende bukser eller en matchende nederdel, således der bliver mere fokus på at man har et sæt på, i stedet for at outfittet handler om at man viser maven frem. Til sådan et sæt er det fint at bruge en enkel jakke og et par simple sko, så sættet rigtig kan spille hovedrollen i dit look.

 

CROP TOP – det feminine look

[show_ms_widget id=”150018″ image_id=”217298″ width=”712″ height=”533″]

mit look: CROP TOP & SKO: ZARA, NEDERDEL: SECOND HAND

En måde man kan skabe en fin kontrast til det streetede, sporty og 90’er-agtige look, en crop top can give, er at bruge den i et mere damet look. Samtidigt får det feminine look også lidt modspil, så en mønstret, flagrende nederdel ikke kommer til at virke alt for damet, men får et mere ungt og friskt twist. Er der noget bedre end at kunne implementere både et feminine element og et cool crop top-element i ét outfit? Næppe!

 

CROP TOP – det sporty/street-agtige look

[show_ms_widget id=”150022″ image_id=”217302″ width=”712″ height=”533″]

mit look: CROP TOP: MONKI, JAKKE: SECOND HAND, JEANS: WEEKDAY, SNEAKERS: NIKE AIR MAX LIMITED EDITION

En oplagt måde at bruge crop toppen på, er at køre et lidt mere streetet og sporty look, der hvor crop toppen virkelig kommer til sin magt. Det giver crop toppen en mere afslappet og cool attitude, når man smider et par jeans, sneakers og en lækker bomberjakke henover, så der igen bliver mere fokus på hele looket end bare det faktum at man har bar mave. Personligt, synes jeg det her look er hammersejt!

 

Hvis du vil vise din måde at bruge crop toppen på, så tag et billede af dit outfit og læg det op på instagram med hashtagget #nemesisbabewtw og tag @nemesisbabe

 

KREDITERING:
Alle billeder er taget af Julie Thoft/Thoft Photography og alle illustrationer er lavet af Julie Torpegaard/Julie Torpegaard Illustrationer