3 ways to wear: glitter

Glitter og prints [show_ms_widget id=”170010″ image_id=”242430″ width=”712″ height=”533″] mit outfit: T-SHIRT: BILLIONAIRE BOYS CLUB, SKØRT: MONKI Selvom glimmer og glitter kan være ret “vildt” i forhold til et hverdags-outfit, kan man sagtens tilsætte en smule print til en glimrende nederdel, for eksempel. Logo-t-shirts og andre hvide t-shirts med én enkel ting printet på forsiden giver den skinnende nederdel et street-agtigt modspil og bliver ikke for meget.

 

 

Glitter med netrale farver [show_ms_widget id=”170014″ image_id=”242434″ width=”712″ height=”533″] mit look: JAKKE: SECOND HAND, TOP: ENVII, JEANS: WONHUNDRED, SKO: H&M Hvis ikke man er klar på at tilsætte en masse spragl til et allerede spraglet og glimrende stykke tøj, kan man tage den lidt med ro og tilsætte neutrale farver, for virkelig at sætte fokus på glimmeret i for eksempel en vild jakke. Til en farverig og glimrende jakke, vil et par jeans og en løs top give et lækkert, afslappet look og jakken vil kunne rulle sig i al opmærksomheden.

 

 

Glitter og farver [show_ms_widget id=”170018″ image_id=”242438″ width=”712″ height=”533″] mit look: TOP & SKØRT: SECOND HAND, STRØMPER: H&M, SKO: MARNI Bare fordi der er glimmer i et outfit, betyder det ikke at man ikke kan tilsætte farver også. Til et stykke skinnende og glimrende tøj kan man tilsætte et stykke tøj i én fin farve for at give det glimrende tøj lidt mere at spille op imod. En top med glimmer eller med metallisk overflade kan se super fin ud med en nederdel i en flot farve – også uden det bliver for meget! Tilsæt et par enkle strømper og sko for at gøre dit look mere hverdags-agtigt.

 

KREDITERING:
Alle billeder er taget af Julie Thoft/Thoft Photography og alle illustrationer er lavet af Julie Torpegaard/Julie Torpegaard Illustrationer