3 ways to wear: pink

pop af pink
[show_ms_widget id=”195554″ image_id=”271774″ width=”712″ height=”534″]
mit look: T-SHIRT: WOOD WOOD, TASKE: ASOS, SKØRT: SECOND HAND

Er man en smule skræmt af den skrappe pink farve, kan en fin måde at forsøge sig med at få den inkorporeret i sin garderobe være, at bruge et pink print sammen med ellers neutrale farver. En t-shirt med pink blomster til et par almindelige jeans, eller en nederdel med en smule pink tilsat en sort top bliver ikke for meget af det gode, men på samme tid absolut ikke kedeligt.

Pink med andre farver
[show_ms_widget id=”195550″ image_id=”271770″ width=”712″ height=”534″]
mit look: SKJORTE & SHORTS: SECOND HAND, SKO: ZARA

Tør man bevæge sig videre udi at bruge pink og gøre mere end bare at bruge farven med neutrale farver, kan man smide andre farver ind i spillet. En fin måde at tæmme pink, kan være at tilsætte en god komplementærfarve som blå eller en analogfarve, som en kølig lilla. Disse farver giver éns outfit en smule ro, selvom pink sammen med andre farver kan virke voldsomt.

 

 

All pink
[show_ms_widget id=”195546″ image_id=”271766″ width=”712″ height=”534″]
mit look: TOP & BUKSER: SECOND HAND, SKO: MARNI

Okay, det her en en udfordring fra mit til jer: gå all pink! Heldigvis er det blevet så trendy og nærmest mainstream at gå i matchende sæt, så et outfit i helt pink kan virke mindre skræmmende, end det ellers ville. Et par løse shorts med en løs t-shirt i samme pink nuance giver et lækkert, afslappet look, mens der stadig er masser af pang på – og et par blege, pink jeans med en løs top kan gøre et helt pink look en smule smart og street-agtigt.

 

Hvis du forsøger dig med pink i dit outfit, så smid det endelig op på Instagram med hashtagget #nemesisbabewtw og tag @nemesisbabe, så jeg kan se hvordan DU bruger pink!

KREDITERING:
Alle billeder er taget af Julie Thoft/Thoft Photography og alle illustrationer er lavet af Julie Torpegaard/Julie Torpegaard Illustrationer