4 nytårsoutfits af ting, du allerede har i garderoben

Hvis ikke det var fordi at jeg fik en fin velourkjole i gave for nyligt, havde jeg inden planer om at shoppe nyt tøj til nytårsaften, hvilket jeg heller ikke har gjort de sidste 2 år. Så derfor tænkte jeg at tippe jer om idéer til nyårsoutfits, der kan laves af ting, man allerede har i garderoben. Ingen tøjkrise, intet behov for at købe nyt og lidt mere liv i de gamle klude.

 

EN TYND SWEATER

Jeps, en tynd sweater eller en tynd skjorte, for den sags skyld, kan sagtens være en del af dit nytårsoutfit. Find din fineste sorte bh frem og smæk den tynde bluse udover. Tilsæt en fin, kort nederdel, glimmersokker, røde læber og dine bedste fest-sko og du er good to go!
[show_shopthepost_widget id=”2279852″]

SOMMERKJOLEN

Er du frisk på lag-på-lag outfits, er der ingen grundt til ikke at bruge sommerkjolerne om vinteren også. For et fint nytårsoutfit kan du finde din bedste sommerkjole med tynde stropper frem og trække den udover din mest festlige, langærmede bluse eller skjorte. Tilsæt evt et par shiny sko og nytårsoutfittet er i hus!
[show_shopthepost_widget id=”2279848″]
DEN STRIBEDE BLUSE

Jeg har gjort det før og det kan I også – nemlig at hoppe i en enkel stribet bluse, smække en strop-kjole ud over(har du ikke en, så findes der tit fine natkjoler i genbrugsbutikker til en slik) og tilsæt festlige sko og accessories.
[show_shopthepost_widget id=”2279843″]

SIDSTE ÅRS NYTÅRSKJOLE

Nu er jeg jo tosset med genbrug – så hvorfor ikke genbruge sidste års nytårskjole? En cool måde at style den, så den får et nyt look er at tage et lidt længere skørt på under kjolen. Så får den automatisk en ny form og en smule mere volumen. Hopper du i et helt glitrende look, synes jeg at et par sneaks ville være supercool med outfittet. Et andet tip er at smække en stram rullekrave under sidste års kjole og gå all ind på accessories for at give kjolen nyt liv.

 

[show_shopthepost_widget id=”2279839″]

 

 

 

Og forresten – husk at et par lækre øreringe kan spice ethvert outfit op!
[show_shopthepost_widget id=”2279887″]

 

 

Hvad skal I have på nytårsaften?