link love #1

Jeg har besluttet mig for at starte det nye år med god karma – eller i hvert fald med at give jer lidt inspiration og give nogen andre lidt eksponering. Jeg synes nemlig, der er nogle lækre blogs, der fortjener at blive set, hvis I ikke allerede kender dem.

Jeg planlægger at lave et link love-indlæg hver måned og noget I kan hjælpe mig med, er at skrive om og linke til jeres yndlingsblogs, jeres egen blog eller bare en blog, I synes fortjener lidt mere anerkendelse nede i kommentarfeltet – så får alle lidt link love!

Lad os begynde med årets første blogs, der fortjener at blive set:

 

NECKBREAKIN’ STYLE

Neckbreakin’ Style er en definition, bloggens skaber, Lynn Do har fundet på – stil, der er så god, at man brækker halsen på gaden får at kigge efter den. Og det har Lynn så absolut. Jeg klikker mig ind til hende for at blive inspireret på stylingfronten, se på supercool fotografi og for at læse hendes velskrevne tekster.

Besøg Neckbreakin’ Style her!

 

MARIA VAN NGUYEN

Norske Maria har jeg fulgt i årevis. Hun er meget minimalistisk og har den fineste tilgang til livet, mode og fotografi og hendes blog skuffer aldrig – hverken på den visuelle eller tekstuelle side. Dog blogger Maria ikke mega tit, men heldigvis er der masser af gamle indlæg, man kan gå på opdagelse i og stadig blive inspireret!

Besøg Maria Van Nguyens blog her!

 

SARA RECYCLES

Sara er gået hen og blevet en af mine favorit-instagrammere med sin supercool genbrugsstil og med den vest vidunderlige second hand garderobe. Hun har netop startet en blog om bæredygtig mode(hvorfor der ikke er så meget derinde endnu) og jeg glæder mig meget til at se hvad der kommer hos hende i fremtiden! Forresten skriver hun på svensk, men jeg synes det er ganske nemt at forstå!

Besøg Sara Recycles her!

 

THE BEAUTY DEPARTMENT

The Beauty Department er absolut min go-to beauty blog og har været det i årevis. Den er fyldt med guides og test af make-up, frisurer og produkter og den har eksisteret ret længe, så der er masser at gå i gang med, når først man er begyndt at surfe rundt derinde.

Besøg The Beauty Department her!

 

Hvilke blogs er I helt vilde med?