7 insta-profiler, jeg er begyndt at følge for nyligt

all photos in this post are borrowed from the instagram profiles I link to throughout the post

Jeg prøver hele tiden at opdatere min insta-feed med nye profiler, som er inspirerende, sjove eller som inkluderer nuttede dyr. På det seneste synes jeg, at jeg har fundet en god portion af dem, så hvorfor skulle I ikke også få lidt insta-inspo? Her er de i hvert fald!

 Jeg opdagede først Sofie Sol, fordi jeg så en fellow blogger i hendes flotte kjoler på insta. Hun laver virkelig de fineste flæsekjoler i de fineste farver og mønstre og er i gang med sæt også.

Jeg går stadig og pønser på min næste tattoo, og derfor har jeg fundet nogle supercool tatovører på instagram. Jeg er vild med @Lowlife_lindurs krusedullestil og så er jeg faldet pladask for @yeda_zweifels fritegnede blade. Jeg tror jeg er på vej til at finde ud af hvad jeg skal have tatoveres og hvor nu. Her er forresten historien om min første tattoo!

 


Er du artsy og vil med farver, produktdesign og collager er @formupnorth det her noget for dig! Jeg får i hvert fald mættet min inspiration, hver gang jeg tjekker det her feed ud.

 Hvis der er noget, jeg er passioneret omkring i livet udover alt det visuelle og moden, så er det søde dyr. Jeg ELSKER søde dyr og mest af alt hunde, så på det seneste har jeg haft gang i at finde hundeprofiler på insta. Og der er hunden Whiskey en af mine favoritter!


Den her profil fandt jeg en gang hvor jeg sad og nørdede illustrations-instagramprofiler. Jeg elsker Axelles hyggelige og humoristiske stil, som også er ret så enkel.


Måske kan I genkende det her ansigt? Det er Simone, som var model for MyRainbowTee’s seneste kollektion. Hun er det sødeste og har den vildeste stil – og så har hun lige sprunget udi livet som selvstændig stylist!

 

I er mere end velkomne til at smække instagram-anbefalinger i kommentar-feltet – jeg er altid på udkig efter flere farver, mere inspiration og uendelige mængder af søde dyr.