70’er-outfit fra Paris

Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-7-2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-1-2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-3-2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-9-2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-16 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-14 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-4-2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-2-2 Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-8-2DRESS & BAG: SECOND HAND, SHOES: ZARA

Nogle af mine favoritbilleder fra Pariserturen var af et outfit, der ikke nødvendigvis gør sig super godt i denne årstid hvad angår temperaturerne, men hold fast, hvor er jeg vild med det alligevel! Jeg var hoppet i en kjole, jeg havde fået fingrene i i en genbrugsbutik lige før jeg tog afsted. Det er første gang, jeg rigtigt er hoppet med på 70’er-trenden og jeg kørte den helt ud med bølget hår og kjolens bælte som matchende tørklæde.

Jeg planlægger at bruge kjolen het i efteråret med et par nylonstrømper og en termobluse under, for ih, hvor er jeg vild med kjolen!

 

Hvad synes I om min udgave af 70’er-looket?
[show_shopthepost_widget id=”1091730″]