Paris glimt og tips

På min mini-parisertur med Isabella i sidste uge fik vi udforsket byens fine små caféer og hyggelige områder – og naturligvis skudt tusindevis af billeder med masser af forskellige outfits. Eftersom jeg kun har været i besiddelse af en brøkdel af min garderobe, siden jeg flyttede til København, så jeg mit snit til at låne en masse sager af diverse designere med til Paris, så I får en masse nye sager at se, når mine Pariser-outfits lige så stille tikker ind. Mine streetstyle-billeder fra modeugen kommer til at poppe op på min Pinterest, så hold øje der! Lad os kigge på Hvad jeg foretog mig i byernes by.

 

1 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-12 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-10

Den første dag startede ud med en tur til Canal Saint Martin-området, hvor vi skød outfits, hyggede os og spiste morgenmad. Derefter gik turen til den anden ende af Paris for at skyde street style – chauffør-selskabet Blacklane havde sponsoreret os med et par ture i Paris, så vi fik prøvet noget andet og lidt mere luksuriøst end altid at tage metroen, hvilket ellers er min sædvanlige form for transport. Har man råd til det, er sådan en Blacklane-tur med bolcher, små vandflasker og jazz på radioen mens man kører langs Seinen ikke helt værst!

 

3 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-1-44 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-4-3Anden dag stod først på morgenshoot i La Defénse(glæd jer til billederne!) i den smukkeste Bitte Kai Rand-uldkjole og derefter mødtes vi med Laura i Tommy Hilfigers showroom, hvor vi kiggede for den tropiske rasta-inspirerede kollektion.

 

5 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-166 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-197 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-21Planen var derefter at skifte tøj og tage på shoot ved Palais Royal, men da Paris viste rig fra sin mere regnfulde side, drog vi hjem til mit Airbnb-værelse, hvor vi puttede os i sofaen og kiggede ud på regnen. Isabella tog hjem om eftermiddagen og jeg tog mod Centre Pompidou, hvor jeg spenderede tre timer ganske alene med udsigt over regnfulde Paris og kunstkiggeri.

 

8 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-4-39 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-110 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-10Tredjedagens morgen blev brugt med to café-besøg i rap – vi startede ved Paris’ bedste bageri, Du Pain et Des Idées, hvor vi smovsede bærsnegle, croissanter og en hel masse billeder. Jeg var hoppet i en lånt Stine Goya-bluse som passede perfekt til bageriets gyldne ydre og min bærsnegl. Derefter smuttede vi mod caféen Ob-la-di, som Isabella havde spottet, hvor vi tog utroligt instagram-værdige billeder og drak en lækker iskaffe.

 

11 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-11-2Efter et tøjskift, endnu et outfit shoot og en tur omkring et par shows for at skyde street style, tog vi til Bastille-området, hvor jeg havde en helt speciel aftale. Jeg havde besluttet mig for at få lidt blæk under huden og var blevet anbefalet Hand In Glove Tattoo Shop, hvor Isabella holdt mig i hånden mens jeg fik en lille tatovering på min arm. Vildt, hva’? Jeg ved ikke hvornår I får den at se, da sæsonen ikke byder op til korte ærmer, men mon ikke den vil figurere på instagram snart? Forresten kan jeg virkelig anbefale Hand in Glove, hvis man skal tatoveres i Paris!

 

14 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-3-612 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-4-413 NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-1-4 Vores sidste dag i Paris startede ud på det fine, lille Rose Bakery, hvor vi gik i krig med tærter, salater, juice og kaffe. Vi blev enige om at vi aldrig i livet havde smagt bedre tærter end her, så skal du til Paris, skal du absolut besøge Rose! Resten af dagen gik med at skyde streetstyle og at pakke vores kufferter før vi skulle hjem igen.

 

Har I nogle gode tips til Paris?