8 par farverige sko til at booste dit januar-humør + matchende sweatre til at holde dig varm

 indlægget indeholder affiliatelinks, som alle er markerede med *
PINK SNEAKERS: VAGABOND *, PINK/RED JUMPER: VILA  *, TURQUOISE BOOTS: &OTHERSTORIES*, BLUE STRIPE JUMPER: 2ND DAY(on sale)*

Kender I det når man kommer til at sidde og stene webshops og finder alle mulige ting, man drømmer om, men ikke riiiigtigt har brug for? Sådan en session havde jeg lige i går. På en måde har jeg brug for de ting jeg fandt. Bare lidt. Den stod nemlig på farverige, flotte sko, som virkelig ville give mit januar-humør et boost. Heldigvis har jeg allerede en lille håndfuld sko med både farver, sølv og glimmer, som jeg virkelig må se at hoppe i, men jeg tænkte at I måske ikke ville have noget imod de her flotte sager. For en lille vinter-services skyld, har jeg parret de flotte sko med varme sweatre, der passer ih, så fint, til!

[show_shopthepost_widget id=”2989518″]
[show_shopthepost_widget id=”2989521″]

 

januar-humør boost sweatre skoGREEN JUMPER: &OTHERSTORIES*, GREEN SHOES: &OTHERSTORIES(on sale)*, RED/PINK JUMPER: SAMSØE&SAMSØE*, RED BOOTS: BILLI BI*, RED JUMPER: VILA(on sale)*, FLORAL BOOTS: LOVECHILD(on sale)* PINK JUMPER: NOA NOA(on sale)*, PINK GLITTER BOOTS: &OTHERSTORIES(on sale)*, SILVER JUMPER: CHEAP MONDAY (on sale)* SILVER SNEAKS: LOVE MOSCHINO*, YELLOW JUMPER: &OTHER STORIES*, YELLOW SHOES: GANNI*