favorit outfits fra 2017

Nogle gange, når man har sådan en blog her, og producerer et par hundrede indlæg om året, har man det tit med at glemme nogle af de flotte billeder, outfits og indlæg man lavede for fem, to, et eller bare et halvt år siden.. Og det er jo synd! Så jeg har lige siddet og gravet nogle af de mega opturs-outfits, som jeg havde på i løbet af det seneste år. Som oftest plejer jeg at huske ting om de dage, hvor jeg havde de forskellige outfits på, så der kommer små historier med i købet!

Vil I se alle mine outfits overhovedet, kan I klikke jer ind i Outfits-kategorien som ligger i toppen af bloggen og bladre igennem!

 

1: det første outfit havde jeg på på en blogger-tur til Berlin. Jeg havde selv virkelig meget optur over outfittet og havde det på, hvor jeg skulle ud og besøge Andreeas veninde, som boede i Berlin.
2: det andet outfit havde jeg på på en skoledag og havde stort set udelukkende lyserøde ting på. Da jeg lagde det op på insta, blev det et af mine populæreste billeder hele året.
3: det tredje outfit havde jeg på, da jeg var til samtale i mit nye kollektiv – uh, hvilken skæbnesvanger dag! Og som I ved, fik jeg værelset, så tydeligvis var det et lykke-outfit!

 

4: mit fjerde favorit-outfit havde jeg på til et møde med Johanne hvor vi snakkede om bæredygtige blogger-fællesskab.
5: det femte havde jeg på sammen med min veninde Asta, på en dag, hvor jeg lærte hende op i photoshop i Absalon.
6: det her outfit, som bestod af ting Emilie Vintersborg havde lavet for Fremtiden, havde jeg på i en dag i skolen og min klassekammi Lina fotograferede det på Möllevångstorget i Malmö.

 

7: outfittet her var lang tid in the making eftersom kjolen var nær umulig at få fingrene i i København. Da jeg endelig fik den, gik jeg amok med at fotografere den sammen med en mase striber.
8: kjolen til det her outfit havde jeg lånt af min evige modeuge-outfitpusher Henrik Vibskov. Åh, den orange kjole, wow!
9: Looket her havde jeg på
i skole, en dag hvor ejg længtes efter modeuger i Paris, men måtte sidde og lave gruppearbejde i stedet.

 

10: så er vi nået ind i efteråret og tiden, hvor jeg begyndte at arbejde med Mathilde. Outfittet her er nemlig delvist udlånt af hendes farverige garderobe på en shoot dag på Amager.
11: Det her look følte jeg mig så optur i. Jeg havde det på en dag i skolen, hvor vi egentlig bare skulle sidde og skrive opgave. Dog savnede jeg mega meget at have lyserødt hår til det her look – hvor sejt kunne det lige have været?.
12: Looket her indeholder en
af de bedste anskaffelser i løbet af året – en 100% uldkjole fra Vibskov med det flotteste print. Og pink hår, som jeg desværre måtte skynde mig at vaske ud igen.

 

nemesis babe fave outfits

13: Outfittet her var så fint og legesygt, synes jeg. Gule puf-ærmer og en prikket kjole, som jeg havde på under et møde med Mathilde i Absalon.
14: Det her look var en af de der – hov vent, det her er egentlig meget cool! Jeg hade det på på en fotodag med min veninde Kathrine, som blev afsluttet med frokost i Kødbyen.
15: Looket her er et af de nyligste på bloggen
– nemlig et af den mange looks, som jeg havde på på den lille smuttur til Færøerne. Vi skød det ved siden af lufthavnen, lige efter vi landede og jeg havde min hidtil varmeste(og pinkeste) jakke på.

 

Hvilke outfit er jeres favoritter?