9 inspirerende instagrams

Udover naturligvis at opfordre jer til at følge mig på instagram @nemesisbabe, har jeg i dag besluttet mig for at tilføje en – eller to – håndfulde ekstra instagramprofiler, som jeg finder ret så inspirerende. Blandt mine egne følgere, venner og folk, jeg tilfældigvis er faldet over på insta, har jeg smidt tre kategorier sammen af de insta-feeds jeg finder mest spændende. Klar, parat, bliv inspireret!

 

INSTAGRAM PHOTO LIFE

@ANDREEA_BOGDAN Andreea har et formidabelt øje, hvad angår at fange små øjeblikke på street style-scenen, i hverdagslivet og i hendes hjemby i Rumænien.
@MELISSAMYLINH Min folkeskole-veninde, der med sine smukke billeder indfanger de fineste øjeblikke fra hendes liv i København og hendes rejser til Paris og gør sulten efter både kage og oplevelser. Kig her for de bedste kaffebars-tips i KBH og Paris!
@CHRYSTALDIE Belgisk make-upartist, der indfanger de fineste øjeblikke og farverige, kreative stilleben-billeder

 

INSTAGRAM STYLE

@NORAVAI New York-baseret alfelignende model med den mest vidunderlige vintage-stil. Følg også med for backstage-billeder fra vilde shoots og fine New York-billeder.
@MYRAINBOWFEELING Dansk visual merchandiser hos Monki med sans for farver prints og vintagefund – et glædeligt vitamintilskud a la stilinspiration!
@CECILIELINDEGAARD Dansk kunststuderende og stylist bosat i Paris med sans for vintage og smukke billeder.

 

INSTAGRAM ART@LARRYHOFMANN Tysk model, der – udover billeder fra modellivet – deler billeder af kunst, hun inspireres af. Et frisk pust i forhold til de fleste andre modellers feed!
@HELGASKEHAVE Dansk pige – og en af mine følgere – som virkelig kan det dér med collage-mageri, tegning og maleri. Ekstremt inspirerende og fin profil!
@TALL_GIRL_TALES Her kan der snakkes om instagram-collager af højeste kaliber. Smukke farvesammensætninger og interessante motiver, ja tak!

 

 

Del endelig jeres yndlings-instagramprofiler i kommentarfeltet!