9 økologiske, basic highstreet-outfits

ORANGE TOP: WEEKDAY,*, CHECKERED JUMPSUIT: MONKI*, YELLOW JUMPER: GINA TRICOT*, WHITE JEANS: WEEKDAY*, STRIPE JUMPER: GINA TRICOT*, RED JEANS: WEEKDAY*

For nyligt har jeg endelig fundet et par jeans, jeg har ledt efter i hele to år – nemlig Weekdays Ace jeans* med de vidde ben! Normalt så shopper jeg omkring 0 ting om måneden, så at købe noget nyt var ret vildt, men heldigvis laver Weekday deres jeans – måske alle? – i økologisk bomuld, som gjorde det lidt federe at købe sådan et par highstreet-jeans. Bagefter satte jeg mig og kiggede lidt videre på nettet og fandt ud af, at der alligevel er et par highstreet-brands, der laver økologiske eller bæredygtige alternativer.

Derfor har jeg lavet en omgang foreslag til røvsmarte, økologiske outfits fra highstreetbrands – hvilket er din favorit?

Jeg ville egentlig have optur over at kombinere mine nye jeans med den her lækre Gina Tricot-trøje*!

 

1: GINA TRICOT* 2: GINA TRICOT* 3: MONKI* 4: MONKI* 5: MONKI* 6: WEEKDAY* 7: WEEKDAY* 8: GINA TRICOT* 9: WEEKDAY* 10: MONKI* 11: MONKI* 12: WEEKDAY*