Double Denim

GLASSES: LOUIS NIELSEN, SCARVES & BAG: SECOND HAND, JACKET: MONKI*, JUMPER: SAMSØE&SAMSØE*(similar from second female*), JEANS: WEEKDAY*, SHOES: MONKI*

Som jeg skrev i mit seneste shopping-indlæg om økologiske highstreet-items, så har jeg jo endelig skaffet mig de famøse Ace-jeans fra Weekday*. Jagten begyndte i februar 2016, hvor Andreea var på besøg under modeugen og vi lånte jeansene til et shoot, vi lavede for Grazia Italia. Siden har jeg længtes efter at have dem på igen. Til at starte med, da de kom i butikkerne, blev de ikke produceret i min størrelse, så til trods for utallige besøg i Weekday, gik jeg forgæves. Da de så kom i min størrelse, blev de udsolgt på nul-komma-fem og siden da har jeg stadig længtes. Men for nyligt, da jeg tilfældigt sad og browsede Weekdays hjemmeside* var de der sgu – og i min størrelse! Forestil jer hvor hurtigt de blev klikket hjem! De er godt nok ikke 100% samme model med de ekstra vidde ben og mørkere farve, som dem jeg prøvede i 2016(som I kan se i galleriet i Grazia-artiklen), men jeg tror næsten ikke jeg kan komme tættere på.

Har I også prøvet det med at man bare leder efter en hel specifik ting i årevis? Og fandt I det?