90’er-outfit fra sidste uge

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketJACKET: MADS NØRGAARD SS08, NECKLACE: THRIFT, SUNNIES: H&M, HAIRCUFF: H&M, SHIRT: SECOND HAND, SHORTS: VINTAGE LEVI’S 501 CUTOFFS, SCHOOLBAG: HAND ME DOWN, SOCKS: H&M, SHOES: SECOND HAND, RINGS: MOSTLY THRIFT, THE RAVEN RING IS FROM WEEKDAY.

Efter mit sidste “dagens” HER er der godt nok noget at leve op til – både fordi jeg selv synes det var et af mine bedste outfits til dato og fordi I virkede til at være ret enige. Jeg vil sige, at jeg har det ret godt med det her outfit også, men på en helt anden måde – for de er jo fuldstændigt forskellige stilmæssigt. Men som overskriften hentyder, har jeg i dette outfit kørt en god omgang 90’er-stil med et snært af turist, tror jeg også. Da jeg var hoppet i tøjet om morgenen fik jeg godt nok nogle lange blikke, eftersom vejret var ret tåget og køligt men heldigvis kom solen frem og varmede ret meget hen på eftermiddagen. Jeg var lidt nervøs for det, for i solskin ville det her outfit være super, men i halvdårligt vejr ville det bare være lidt skanky og se-min-hud-agtigt. Tak gud for at solen kom frem! I kan måske også se at jeg har fået fingrene(eller rettere håret) i det sygo-hypede haircuff. Jeg synes altså det er ret fedt og så matcher det alle de andre sølvsmykker jeg ellers havde på den dag. Men alt i alt, jeg var ok tilfreds med mit outfit og jeg elsker generelt bare tema-outfits. Hvad synes I?

After my last “look of the day” HERE I have some serious business to live up to – both because I thought the outfit was one of my best ones so far and because you seemed to agree quite a lot. I would say that I do feel pretty happy about this outfit, but in a completely different way – this and the other one are completely different stylewise. But as the title of this post states, I did a good 90’s-style with just a touch of tourist, I think. When I put on this outfit in the morning I got quite a few looks, because it was a bit foggy and cool, but luckily the weather switched and the sun shone through the rest of the day. I was a bit nervous about it, because in sunny weather this outfit would work well, but in cool and blah weather, it would seem more skanky and “look-at-my-skin“-like. Thank god, the sun came out! You might also notice that I have gotten my hands(or well, my hair) on one of those insanely hyped haircuffs. I think it is quite cool and it goes well with the silver jewellery I wore that day. All in all, I am quite content with this outfit and then I just looove themed looks. What do you think?