sy-projekt: mere gult

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jeg har længe savlet over Weekdays højtaljede Moscowskirt HER, eftersom den, på nettet, har en superfin gul farve og generelt et fedt design. Problemet er bare – som det desværre alt for tit er med Weekdays “gule” tøj – at da jeg fandt nederdelen i butikken, var den mere snottet grøn-gul og slet ikke så lækker i farven, som på hjemmesiden. ØV! Men jeg tænkte, at nu når nederdelen så så simpel ud, så kunne jeg lige så godt sy den selv! Så i går slog jeg et smut omkring STOF2000 og kom hjem med det her lækre gule stræk-stof og så brugte jeg ellers min eftermiddag i selskab med symaskinen. Jeg må sige, jeg synes resultatet var helt ok! Jeg lagde stoffet dobbelt, så nederdelen blev knap så gennemsigtig og fik en lidt tykkere kvalitet, så ja, det er stort det bare to “poser” med sømme, der er syet sammen i siderne. Jeg tog mig også den frihed at kopiere Weekdays lille trick med en slids i hver side, som jeg synes er en ret fin detalje. I forhold til Weekday-nederdelen er min udgave godt nok meget gulere – men det er jo heller ingen dårlig ting! Hvad synes I om mit lille projekt?

For quite some time now, I’ve been drooling over Weekday’s highwaisted Moscowskirt HERE, since it, on the website, is gorgeously light yellow and generally has a great design. The problem is, though (like with almost all of Weekdays “yellow” clothes) that when I found the skirt in the real store, it was more snotty green yellow and not near as nicely yellow as on the website. Dang it! So, since it is quite a simple skirt, I decided to sew one myself! So yesterday I went by the fabric store and came home with this gorgeous yellow stretchy fabric and then my afternoon was spent in the company of the sewing machine. I must say, I think the result was quite all right! I doubled the fabric, so the skirt would get less seethrough and have a thicker quality, so it’s pretty much just two hemmed “bags”, sewn together on the sides. I took the liberty of copying Weekday’s detail with the little slit on both sides. Compared to Weekday’s skirt, mine is much yellower though – but that is no bad thing! How do you like my little project?