a change of style

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger vagabond shoes-4

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger vagabond shoes-2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger vagabond shoes-5

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-3 TOP & SKIRT: SECOND HAND, BAG: ADAX, SHOES: VAGABOND

Da jeg hoppede i dette outfit sidste uge, lagde jeg mærke til at der var noget der var sket med min stil.

Toppen, jeg havde på, som jeg egentlig plejer at have brugt som kjole, var det første, jeg trak i om morgenen. Bare den lille korte skjortekjole og et par sandaler og bølget hår. Så kiggede jeg mig i spejlet og det gik op for mig at jeg var klædt på præcis samme måde, som jeg var i 1.g! Jeg opdagede også at jeg ikke rigtig identificerede mig med den stil, hvilket jeg ellers troede, jeg ville – det var jo så meget mig engang. Jeg trak i mit hvide skørt, smækkede et bælte i taljen, læbestift på læberne og tegnede mine bryn en smule op og nu kunne jeg se mig selv i spejlet igen.

Det satte nogle tanker i gang – jeg synes ikke at min stil havde udviklet sig så utroligt meget siden jeg startede bloggen i 1.g, men nu kunne jeg virkelig se hvad der var sket. Jeg kan mærke at min stil er blevet mere voksen – så meget som den nu kan, apropos dette indlæg – og at jeg er blevet mere en dame i min stil. Og mere enkel, mere elegant måske? Jeg føler mig bedst tilpas i midi-skørter og med læbestift, simple accessories og et look der ikke stikker i for mange retninger. Jeg har lidt dårlig samvittighed i forhold til mit teenage-selv, der svor at jeg aldrig skulle afvige fra “jeg tager alt på på samme tid”-stilen, men samtidigt føler jeg at jeg har fundet mere og mere frem til hvad MIN stil er.

Det er sjovt, når man får de små åbenbaringer og ser hvor meget, man egentlig har ændret sig. Jeg er pt.  gang med at stykke en håndfuld indlæg om bloggere og deres stiludvikling sammen, som jeg vil poste henover sommeren – jeg glæder mig til at se hvordan de har oplevet stil-ændringer i den tid de har haft bloggen.

 

Hvilke ændringer har I lagt mærke til i jeres stil over årene? 

SHOP PLISSEREDE SKØRTER
[show_shopthepost_widget id=”1680275″]


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “a change of style”

  1. Selina Avatar

    I’ve changed style massively over the years with a few elements still remaining and now I feel settled into a casual retro theme, more relaxed than it used to be, a little simpler in silhouette but with a lot more patterns. Cute t-shirts, dark floral dresses and floral trousers replace the cutesy cupcake dresses. Wearing all of my favourite shades; bright red, burgundy, turquoise, pale blue, burnt orange, emerald green, mint green, pale yellow and bright mustard yellow. Gingham, daisy print, polka dots, I like them all and am now happy to wear them in black and grey as well as colour to make a neutral look more interesting. High waisted bootcut jeans, kimonos and patterned tops instead of over the top repro vintage dresses. I still own a few of these dresses but now I don’t feel the need to wear them all the time or have all of them. And of course lipstick every day. Took a long time but I’ve finally got my style and I don’t feel like I ever want to change it. I started my new blog a year ago so there is no evidence of style change (will be writing a blog post on that soon) but still, it’s happened over the years and I’m really happy with it

  2. Nanna Avatar

    Jeg føler helt klart, at min stil ændrer sig – og det gør den tit! Der er self. de dage, hvor man føler at ens garderobe er som en fremmed, men udover det, kan jeg også se og mærke, at man ikke behøver at kigge mere end et år tilbage, før jeg finder et outfit, jeg nok ikke ville iføre mig eller som jeg ville style anderledes idag. Det er også en af grundene til genbrug er så fedt! Det er billigt og tøjet er vidt forskelligt, så man kan eksperimentere rigtig meget uden at miste for mange penge:)

    http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/