a change of style

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger vagabond shoes-4

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger vagabond shoes-2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-2

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger vagabond shoes-5

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-3 TOP & SKIRT: SECOND HAND, BAG: ADAX, SHOES: VAGABOND

Da jeg hoppede i dette outfit sidste uge, lagde jeg mærke til at der var noget der var sket med min stil.

Toppen, jeg havde på, som jeg egentlig plejer at have brugt som kjole, var det første, jeg trak i om morgenen. Bare den lille korte skjortekjole og et par sandaler og bølget hår. Så kiggede jeg mig i spejlet og det gik op for mig at jeg var klædt på præcis samme måde, som jeg var i 1.g! Jeg opdagede også at jeg ikke rigtig identificerede mig med den stil, hvilket jeg ellers troede, jeg ville – det var jo så meget mig engang. Jeg trak i mit hvide skørt, smækkede et bælte i taljen, læbestift på læberne og tegnede mine bryn en smule op og nu kunne jeg se mig selv i spejlet igen.

Det satte nogle tanker i gang – jeg synes ikke at min stil havde udviklet sig så utroligt meget siden jeg startede bloggen i 1.g, men nu kunne jeg virkelig se hvad der var sket. Jeg kan mærke at min stil er blevet mere voksen – så meget som den nu kan, apropos dette indlæg – og at jeg er blevet mere en dame i min stil. Og mere enkel, mere elegant måske? Jeg føler mig bedst tilpas i midi-skørter og med læbestift, simple accessories og et look der ikke stikker i for mange retninger. Jeg har lidt dårlig samvittighed i forhold til mit teenage-selv, der svor at jeg aldrig skulle afvige fra “jeg tager alt på på samme tid”-stilen, men samtidigt føler jeg at jeg har fundet mere og mere frem til hvad MIN stil er.

Det er sjovt, når man får de små åbenbaringer og ser hvor meget, man egentlig har ændret sig. Jeg er pt.  gang med at stykke en håndfuld indlæg om bloggere og deres stiludvikling sammen, som jeg vil poste henover sommeren – jeg glæder mig til at se hvordan de har oplevet stil-ændringer i den tid de har haft bloggen.

 

Hvilke ændringer har I lagt mærke til i jeres stil over årene? 

SHOP PLISSEREDE SKØRTER
[show_shopthepost_widget id=”1680275″]