Året i indlæg: de glorværdige

Nu går vi ind i årets sidste måned, hvilket har fået mig til at kigge gennem alle bloggens indlæg fra året, der er gået, for at finde dem, jeg synes er værd at kigge tilbage på. De mindeværdige – eller glorværdige, som min synonymordbog foreslog mig – altså et par af de enkeltstående indlæg, jeg specielt husker fra I år, og som jeg også har fået god respons på.

Lad os tage et kig!

 

Mig, modeblogprisen, Kranz & Ziegler og skittlesYNW5l92-2Da jeg blev nomineret til årets modeblogpris og derfor blev pålagt sponsorerede indlæg, hvilket jeg var lidt imod, tog jeg udfordringen i strakt arm. Det resulterede, efter timevis af brainstorming og en indkøbstur i Netto, i det fedeste sponsorerede indlæg, billedmæssigt, jeg nogensinde har lavet. Jeg var tosset med det, og det samme var I – se det HER!

 

Ting, I ikke vidste
thingsyoudidntknow-1_zps5e533b1dEfter at have undgået klassikeren, der florerede overalt i blogverdenen kunne jeg alligevel ikke dy mig. Jeg tog en smule imod jeres opfordringer omkring lidt mere personlige indlæg og fortalte jer blandt andet hvor meget jeg elsker reality-tv. Læs flere ting, I ikke vidste HER!

 

 

cykel og prinsesse (3 of 10) cykel og prinsesse (8 of 10)Jeg begyndte at droppe “bluse på bøjle med hvid baggrund”-new in-indlæggene og begyndte at skyde mine nye indkøb i lidt mere spændende billeder – især mine new in-indlæg efter min pariser-tur i sommers var jeg og I helt vilde med! Se dem HER og HER

 

 

paris-9Jeg gav jer et lille indlik i alle de ting jeg som regel gør til modeugerne og de ting, man ikke ved om modeugerne, med mindre man er afsted til fashion month.. Og en smule interne sager street style-fotograferne imellem! Læs mine fun facts HER!

 

 

The Young One editorial styling by Marie jensen nemesis babe photo by Luka Rone model Coco Isabel2Jeg teamede op med Luka Roné og lavede sammen med hende og modellen Coco en modeserie som jeg stylede. Jeg fik prøvet en masse sager af, jeg normalt ikke selv ville gøre, og jeg elskede det! Se modeserien HER!

 

 

pfw-ss15-day-6-marieJeg tog et kig tilbage i bloggens gemmer og fandt ud af, at jeg ikke skulle hægte mig fast på selvomfundne dogmer omkring min egen stil. Og at jeg gerne måtte gå i grå, hvis jeg havde lyst. Tjek min stiludvikling ud HER!

 

 

fun collagesJeg begyndte at lege lidt med mine egne outfit-bilelder og fik nogle sjove og ret så fine, små collager ud af dem – hvilket jeg bliver ved med fremover(glæd jer til senere denne uge!). Se mit første indlæg med “små ændringer” HER!

 

 

Hvilke indlæg husker I bedst fra det forgangne år?
Udgivet
Kategoriseret som BLOG