CREATIVE MINDS ADVENTS GIVEAWAY: smykker fra Line Rossau

nemesis babe advent giveaway line rossauSå ramte vi december! Og i år bliver december en hyggelig affære for jer der godt kunne tænke jer, fine, håndlavede ting i adventsgave. Jeg har nemlig teamet op med en håndfuld af de dygtige kunsthåndværkere fra min Creative Minds-serie som donerer nogle af deres flotte ting til en advents-giveaway her på bloggen. Jeg er lidt jaloux på jer, faktisk, for jeg  ville supergerne vinde de lækre ting, der er i adventspakkerne til jer!

Nuvel, det er jo gaver til jer det handler om og her i første omgang bliver præmien et par smukke øreringe og armbånd fra Line Rossau, som I kan vinde!

 

nemesis babe advent giveaway line rossau

Vinderen udtrækkes allerede på søndag, så det er med at skynde sig at joine – her er hvordan I kan være med:

 1. Følg bloggeninstagram her og facebook her.
 2. Skriv en kommentar, hvor I fortæller hvordan I vil style smykkerne – til en julefrokost eller en nytårsfest fx.
 3. Husk at angive den rigtige e-mail-adresse i e-mail-feltet, når I skriver en kommentar, så jeg kan komme i kontakt med vinderen.
 4. Deltag før lørdag d. 2. december kl 23:59!

 

nemesis babe advent giveaway line rossau


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “CREATIVE MINDS ADVENTS GIVEAWAY: smykker fra Line Rossau”

 1. Linnea Avatar
  Linnea

  Jeg vil style dem med en enkel ensfarget kjole – kanskje oransje?

  Eller kanskje med en hvit bluse og et blått pencil skirt ✨

 2. Karla Sørensen Avatar
  Karla Sørensen

  Jeg ville style dem sammen med et par hvide bukser, en sort off shoulder top, en bonderosa kimono og et mønstret bælte. Selvfølgelig med opsat hår, så man bedre kan se øreringene. Et outfit der kan bruges til stort set alle begivenheder og kan dresses op og ned med fodtøj og makeup

 3. Andrea Sode Dam Avatar
  Andrea Sode Dam

  Jeg ville style smykkerne med min asiatiskinspirerede røde silkekjole med sorte, hvide og lyserøde blomster med spaghettistropper. Indenunder ville jeg have min hvide turtleneck, strømpebukser om mine sorte 90’erstøvler, der går til knæene <3

 4. Elisabeth Hejslet Avatar
  Elisabeth Hejslet

  Jeg ville style øreringene med min nye røde læderjakke, mine røde denimbukser og en slå om lyserød trøje i samme farve som øreringene! Det ville være for vildt!

 5. Amanda Olesen Avatar
  Amanda Olesen

  Jeg vil bære dem til julefrokosten i næste weekend, hvor jeg har min sorte/ guld højtelskede Stine Goya kjole på sammen med blå Gazeller og en rød læbestift. Ej det vil være så smukt!

 6. Maja Nielsen Avatar
  Maja Nielsen

  Jeg har en tyk turkisblå/grøn silkekimono der vil passe fantastisk med de smykker! Parret med en rød asymmetrisk kjole med V-neck fra COS. Yeeesssss!

 7. Julie Esbjørn Hess Avatar
  Julie Esbjørn Hess

  Jeg vil style smykkerne med mine rød- og sort tigerstribede nylonstrømper fra ganni, min boardauxrøde sweater fra cos, en sort nederdel og selfølgelig et lag mørkerød lebestift!

 8. Marie Nielsen Avatar
  Marie Nielsen

  Åhh de smykker er bare utrolig fine! De ville gå så godt til min lyseblå Mads Nørgaard skjortekjole, eller som et ekstra farve pift til min gule silke slip-kjole parret med et par nude sandaler med hæl.

 9. Mathilde Brødsgaard Avatar
  Mathilde Brødsgaard

  Jeg ville bruge smykkerne sammen med et par sorte jeans, en knaldrød højhalset bluse og en navyblå blazer. Til en julefrokost ville jeg peppe outfittet op med mine multifarvede vintage slingbacks fra Ilse Jacobsen og en rød læbestift

 10. Astrid Avatar
  Astrid

  Jeg ville glamme mit korte hår med lidt saltvandsspray og ingen anden makeup end røde læber. Derudover style smykkerne med mine højtelskede silke-bukser med jungleprint og en helt helt helt basic lyserød t-shirt. Enten mine røde shiny støvler, mine store tunge sorte støvler eller mine hvide og grønne sneaks, altefter hvilken celebration-party-feel jeg lige har på dagen:-)

 11. Emilie Mariboe Avatar
  Emilie Mariboe

  Jeg ville style smykkerne med min korte glimmer sølvkjole, udenover min langærmede sorte mesh trøje. Et par sorte strømpebukser og mine sølv oxfords! Det ville gøre det perfekte ensemble til julefrokost med Uni 😉

 12. Anne Rønnov Christensen Avatar
  Anne Rønnov Christensen

  Vil style med mine sorte blonde bukser,jeg selv lige har syet og en sjov juletrøje, samt sorte støvler eller sorte højhælede sko til julefrokost på min gamle højskole den 16 december.

 13. Rebecca Avatar
  Rebecca

  De så smukke øreringe og armbånd ville være vidunderlige sammen med min fineste orange-lyserøde-mørkeblå buksedragt fra Monki – krydret med fuld fart på de røde læber og et par sorte stiletter. Outfittet ville egne sig perfekt, når jeg skal til julefrokost med min klasse, når vi om nogle uger har afleveret SRP. ✨

 14. Rikke Avatar
  Rikke

  De her smykker skriger af røde læber og glæde! Jeg ville tage min sorte nytårs-glimmerkjole på med et par lækre hæle og med en simpel makeup parret med en statement læbestift. Alt for lækkert

 15. Ida Avatar
  Ida

  Jeg elsker hendes smykker!! Jeg vil style dem med mine lyserøde/røde kimono fra Saks Pots til nytår. <3

 16. Johanne M Avatar
  Johanne M

  Jeg ville style de fine smykker med en masse nytårsglimmer og hurlumhej, og tage mine nye lyserøde strømpebukser på til min røde kjole – og så vil jeg føle mig som en stjerne, når jeg hopper ind i det nye år ⭐️. Og smykkerne skal i det nye år minde mig om, at hver dag er en fest!!!

 17. Caroline S Avatar
  Caroline S

  Helt ærligt, ville jeg give smykkerne til min kærestes lillesøster. Hun har en vildt fed stil, og får alt til at se godt ud (med stor inspiration fra dig og din blog, ved jeg tilfældigvis!) Så jeg vil lade hende om stylingen! 🙂

 18. Mai O. Avatar
  Mai O.

  Jeg har sådan en ret grøn oversize bluse ned blafreærmer, som jeg bruger alt for lidt! Dén, mine nye læderstøvler, stramme højtaljede jeans og så smykkerne! Så kører vi! Jeg går altid rundt i min varme rulamsjakke, så den må jeg hellere nævne også

 19. Mathilde T Avatar
  Mathilde T

  Jeg ville style de fine smykker med min baby-lyserøde silkekjole over en hvid turtleneck, og mine kridhvide fila-sko, toppet op med et lyserødt hårbånd og knaldrøde læber :))

 20. Nanna Kolding Sørensen Avatar
  Nanna Kolding Sørensen

  Jeg ville style smykkerne med en fin silke rullekravebluse med lange ærmer i en lys grå farve og en nude slip dress (midi længde) udenover samt et hvidt tørklæde viklet om håret og et par helt hvide Oxfords på fusserne (nude strømper) – og på den måde sende tankerne til sydligere himmelstrøg her i kolde december, hvilket jeg også synes smykkerne lægger op til. ( :

 21. Eline Tychsen Avatar

  De ville passe perfekt til min “nye” røde drøm af en kjole fra Genbrug, som skal bruges til nytår

 22. Maria Risom Thygesen Avatar
  Maria Risom Thygesen

  Jeg ville style dem med par mom jeans, en klassisk hvid løs hvid, hudfarvede høje støvler og røde læber (selvfølgelig)

 23. Karoline Götzsche Avatar
  Karoline Götzsche

  Jeg ville style smykkerne med min smukke rød-, og hvid prikkede vintage kjole, og et par Doc. Martens 😉

 24. Lise Videbæk Avatar
  Lise Videbæk

  Jeg ville style smykkerne med min nye røde, glimmer, slå-om kjole til jul

 25. Rikke Alminde Avatar
  Rikke Alminde

  Smykkerne passer perfekt ind i min farverige garderobe! Jeg tænker, jeg vil style dem med min røde plisserede nederdel, lysegrå, nærmest sky-agtige, strik og en god rød læbestift – super fint juleaften/fødselsdags-outfit.

 26. Rebecca Liborius Avatar
  Rebecca Liborius

  Jeg vil bruge dem til julefrokosten med min gamle gymnasieklasse, hvor jeg skal have en rød kjole med flæseærmer på – og dertil vil smykkerne være fantastiske ‍♀️

 27. Lisbeth Solsø Avatar

  Hold op nogle død flotte smykker!!! Jeg vil style dem med noget herligt genbrugstøj, for de der smykker kan få hvilket som helst look til at shine!! Og så vil jeg tage dem på til min søns 2 års fødselsdag, da den skal have hele armen da vi glemte hans 1 års 🙂 ups…

 28. Lea Flintholm Avatar
  Lea Flintholm

  Jeg har lige tudet mig igennem den nyeste “Skønheden og udyret” film – hvor man ikke kan være andet end inspireret af de mange kostumer og indretning – Det samme gælder for de fine smykke. Jeg ville bruge smukkerne julen over, men øreringene ville også passe flot sammen med min sort kjole, som jeg skal have på til afsluttende galla på mit gymnasie.

 29. Frederikke Hooge Avatar
  Frederikke Hooge

  Jeg tror næsten man kunne style disse smukke smykker sammen med hvad som helst. Måske sammen med min mormors fine gamle japanske silke jakke til min fødselsdag i morgen eller bare til det mest casual sæt til julefrokost med familien eller bare en søndag hjemme med varm kakao og æbleskiver

 30. Anette Dahl Povlsen Avatar
  Anette Dahl Povlsen

  Vil bære min nye flotte sorte kjole til de skønne smykker hvis juleheldet er med mig .

 31. Jo Avatar
  Jo

  En grøn højhalset sweater her til vinter.

 32. Line Damsgaard Avatar
  Line Damsgaard

  Jeg ville realistisk set nok, som altid, ende i sorte jeans, sorte sneakers og en sort t-shirt – jeg beundrer virkelig din farverige stil, men jeg er ikke selv komfortabel i spraglet og farverigt tøj. Til gengæld elsker jeg farverige accessories og tote-bags, så de flotte smykker ville gøre det godt til det simple sorte outfit – så får de også så meget opmærksomhed som de fortjener! 😀

  1. Line Damsgaard Avatar
   Line Damsgaard

   Hov – det var da lidt for sent 😉