Det pink regn-outfit og vinderen af 1. advents-giveaway

 I dette indlæg bruges affiliate-links, som alle er markerede med *
KNIT DRESS: MODSTRÖM*, SCARF: MARIMEKKO(OLD), RAIN PONCHO: STUTTERHEIM(similar*), SHOES: gifted by VAGABOND*

Min tur til Færøerne i sidste weekend propfyldt med shoots til bloggen faldt helt fantastisk sammen med det faktum at jeg har for sygt travlt nu her og ikke har tid til at skyde outfitbilleder for tiden. Så er det jo heldigt at man har en shitload af fine billeder og outfits fra turen. Jeg havde lånt en masse tøj med, som var ret passende til vejret – blandt andet den mega skønne Modström-strikkjole* og, gud ske tak og lov, nogle smukke regnjakker fra Stutterheim! Jeg har virkelig forelsket mig i den her sag, selvom den ikke er så praktisk for armene, men pæn, det er den!

Apropos de fine sko* jeg har på her på billederne: sidste gang jeg viste dem på bloggen fortalte jeg at de også fandtes med en lille hæl på*. Og tænk sig, om ikke skæbnen ville, at jeg i går var til fest, hvor en anden pige havde skoene på med hæl. Da hun gik hjem kom hun til at hoppe i mine, og så er jeg saftsusemig ny ejer af dem her* i stedet! I al fald for en stund – så får vi at se, om vi får byttet tilbage..

Jeg må forresten lige advare og sige, at omend skoene er smukke, så fandt jeg ud af på turen, at de absolut ikke egner sig til vådt vejr, medmindre man er fan af våde fødder.

 

Forresten, så blev vinderen af de her skønne smykker i den første advents-giveaway Johanne M, som skal have dem på til en røde kjole med lyserøde størmpebukser til nytår – pænt! Då får en mail fra mig i dag 🙂