Ændringer – med endnu et nyt eksperiment

I forbindelse med mit samarbejde med Lenovo, har jeg endnu engang testet nye måde at køre mine “ændringer”-indlæg. På Yoga Book’en som jeg har fået til låns har jeg nemlig kunnet lave små “kunstværker” med Real Pen’en i programmet Art Rage. Jeps, som udgangspunkt bruger jeg mest Yoga Book’en til at skrive og tegne manuelt – når man har muligheden, hvorfor så bruge tastaturet?

Jeg har mestendels brugt “malerpenslen” i programmet, hvor jeg har fundet farver nær dem på billedet og malet ovenpå billedet og trukket i de farver billederne allerede havde. Billedet er som et maleri, der ikke er tørret endnu og som man kan smøre rundt i, male, spraye og tegne på som man vil!

Derudover er Create Pad’en så følsom at den mærker hvor hårdt man trykker med penne, så man kan styre tykkelsen og styrken af sine penselstrøg og linjer.

Jeg er vild med hvor nemt det er at være kreativ med Yoga Book’en og bruge den i hverdagen både i skolen, men også som en del af mit arbejde med bloggen. Jeg vil – helt ærligt – absolut anbefale den til kreative typer, både som computer/tablet (en 2-in-1 som Lenovo kalder det) og som lege-redskab!

Hvad synes I om denne måneds ændringer?

 

Lenovo Yoga Book kan købes her for 3995 kr. for Android-versionen og 4995 kr. for Windows-versionen