GIVEAWAY: nytårs-outfittet fra Monki

monki giveaway nemesis babe party outfitJaaaa, en lille giveaway i julens ånd nåede lige at snige sig ind før det var for sent her på Nemesis Babe! Denne er i forbinelse med at jeg var med i Monkis party-kampagne – hvorfor ikke give jer chancen for at blive Monki-partylækre også? Så jeg ringede til Monki som heldigvis var friske på at traktere lidt til mine søde følgere.

I kan vinde den lækre glimmertrøje og den fine grønne stropkjole, som jeg har på på billederne.

For at få en chance for at vinde det lækre party-outfit skal du: 

1: <3 dette indlæg på Bloglovin

2: Følge @nemesisbabe på instagram

3: Skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvordan du fejrer nytåret i år

 

Konkurrencen kører indtil d. 23. december og vinderen annonceres d. 24. december!

Konkurrencen er kun for folk, der bor i Danmark.

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “GIVEAWAY: nytårs-outfittet fra Monki”

 1. Maria-Louise Avatar
  Maria-Louise

  I år skal jeg faktisk på arbejde og selvom det kan lyde trist så glæder jeg mig! For jeg arbejder på en bar og til nytår er der en helt speciel stemning og vi har fået besked på at gå all in på det festlige tøj!

 2. Laura Avatar
  Laura

  Jeg skal være sammen med mine gymnasieveninder, som jeg er hvert år. For første gang skal jeg og en anden stå for maden, og det bliver dødlækkert, kan jeg godt afsløre. Og så skal vi bare hygge, drikke drinks, høre musik og måske videre til en fest senere.

 3. Betina Avatar
  Betina

  Det er faktisk ikke besluttet endnu. Ovenpå en travl december ville jeg dog ikke have noget imod en stille aften med min mand, men derfor kan man jo godt hoppe i lidt glimmer alligevel.

 4. Anne Avatar
  Anne

  Sammen med min kæreste :0)

 5. Maja Ravn Christiansen Avatar

  Jeg fejrer nytår med en af mine gode veninder, som inviterer venner fra nær og fjern, som jeg ikke kender. Men jeg er sikker på at det bliver en aften i godt selskab med god mad, og en masse taknemmelighed 🙂

 6. Caroline Avatar
  Caroline

  Jeg skal fejre nytår med to skønne veninder som simpelthen er så søde og overskudsagtigt. Jeg skal nemlig arbejde både d. 31/12 og d. 01/01, men de har været så søde at sige, at jeg bare skal møde op hos mig selv til totalt klar nytårsfest, have det sjovt, feste natten lang, blive plejet af dem næste morgen og komme hjem fra arbejde til en ren lejlighed! Derfor ville det passe perfekt bare at have SÅ flot et outfit klar til at hoppe i, når jeg er drønet hjem fra arbejde d. 31/12!!

 7. Amalie Viktoria Biehe Olsen Avatar
  Amalie Viktoria Biehe Olsen

  For fjerde år i streg, siden vi stoppede, skal jeg fejre nytår med nogle rare højskolefolk 🙂

 8. Amalie Avatar
  Amalie

  For fjerde år i streg, siden vi stoppede, skal jeg fejre nytår med nogle rare højskolefolk 😀

 9. Sidsel sofie Avatar
  Sidsel sofie

  Jeg skal til fest på min venindes kollegie med 500 andre midt i København, det bliver uden tvivl lækkert 🙂

 10. Jane Avatar
  Jane

  jeg skal holde nytår med min mand og vores naboer. vores børn er voksne og fejre det med deres venner. tit plejer de at holde det hos os og så er her 30-40 unge mennesker og vildt hyggeligt <3 vi har en stue på 78km2 så der er plads

 11. Frk Bjerre Avatar
  Frk Bjerre

  I år skal nytåret fejres ret stille og roligt. Alle i min vennekreds er enten gravide (ligesom jeg) eller har lige født. Så mænderne får lov at gå amok imens os damer tager den stille og rolige alkoholfrie aften men med knaldgod mad og masser af oppyntning i det lille hjem..

 12. sonja zattlander Avatar
  sonja zattlander

  er endnu ikke rigtig planlagt, mrn sikkert hjemme:)

 13. laura Avatar
  laura

  Nytårs aften skal jeg være sammen med en god veninde – bare hende og jeg. De sidste mange år har jeg holdt nytår med den samme gruppe veninder – en gruppe, der på ingen måde var god for mig. For første gang har jeg taget valget om ikke at holde nytår med dem, og jeg glæder mig SÅ meget, fordi jeg ved at det er den bedste beslutning, og en beslutning jeg har taget for at tage hensyn til mig selv!
  I øvrigt, lidt sjovt, så har jeg så sent som igår prøvet denne kjole fra monki ! Den er så flot, men December måned er jo lidt hård ved su-budgettet.. Jeg er helt vild med længden – især fordi jeg p.t går rundt med en grim knæbandage, som jeg har gået med siden marts, og den er perfekt skjult under en lang kjole! Haha.

 14. Nina Avatar
  Nina

  Jeg skal fejre nytår i allerkæreste Aalborg, sammen med mine veninder (og deres kærester). Det er noget vi har gjort hvert år siden 8. klasse. Og vi er nu gået ud af gymnasiet og nogen er også igang med at læse videre. Det er dejligt at den slags ting stadig holder. Hurra for traditioner og stærke venskaber!

 15. Amanda Avatar
  Amanda

  Sikke en fed præmie!
  Jeg skal fejre nytår med nogle piger fra folkeskolen, så det skal nok blive festligt!

 16. Amalie U Avatar
  Amalie U

  Ih, en fin præmie! Jeg skal fejre nytår i Sverige, hvor jeg står på ski i juleferien⛄️⛄️

 17. Mette Avatar
  Mette

  Det var dog en herlig præmie! I år skal jeg fejre nytår sammen med mine fire bedste efterskoleveninder, hvilket jeg glæder mig helt utroligt til.

 18. Nana Avatar
  Nana

  Min nytårsaften skal fejres med nogle af mine bedste veninder, lækker mad, dans, masser af grin, drinks og champagne.

 19. Sine Avatar
  Sine

  I år fejrer jeg nytår hos min venindes veninde, så vi bliver en broget flok af venners venner. Men jeg tror nok, det skal blive en fest, for der er lagt op til godt med glimmer, god mad og masser af alkohol!

 20. Rikke Alminde Avatar
  Rikke Alminde

  Jeg ved endnu ikke, hvor jeg skal fejre nytårsaften. Men mon ikke jeg bliver budt på champagne og dans et sted, hvis jeg er iført dette lækre outfit?!

 21. Kathrine S Avatar
  Kathrine S

  Min nytårsaften bliver stille og rolig med min familie 🙂

 22. Amalie Avatar
  Amalie

  Dette år skal nytår fejres med gode venner og endnu ikke kendte venner i en 3-værelses lejlighed på Vesterbro. Det bliver tæt, det bliver svedt, det bliver musiks- og påklædningsmæssigt disco og så bliver det et fandens godt nyt år, vi træder ind i.

 23. Trine Avatar
  Trine

  Fedt outfit! Skal fejre nytåret i Aarhus med gode venner og vores datter. Masser af god mad, champagne og så overnatning – glæder mig til en fest og vil gerne se rimelig sej ud ✌️

 24. Ida Marie Avatar
  Ida Marie

  Jeg skal holde nytår med mine kære, gamle efterskoleveninder, hvilket jeg glæder mig så meget til! Så der bliver garanteret mætte maver og champagne i lange baner. Bedre kan springet ind i det nye kalenderår ikke blive! (bortset fra hvis kjolen ikke lige er på plads endnu, hehe)

 25. Lise-Lotte Avatar
  Lise-Lotte

  Min kæreste og jeg holder nytår hjemme i Aarhus, hvor vi i år får besøg af min kærestes fætter og hans kæreste + nogle af min kærestes venner, der kommer efter maden. Den kommer til at stå på 3-retters og vin og glimmer i lange baner 🙂

 26. Cecilie Avatar
  Cecilie

  Med gymnasieveninder

 27. Martine Holst Hansen Avatar
  Martine Holst Hansen

  Jeg skal fejre nytår i Aalborg sammen med dig og alle vores venner. Juhu! ❤

 28. Anna s. Avatar
  Anna s.

  Jeg skal holde nytår i dejlige københavn med min kæreste og vores venner det bliver lækkert ⭐️❤️

 29. Sofie Hvass-Warming Avatar
  Sofie Hvass-Warming

  Jeg skal i år fejre nytår i en lille bitte by der hedder Faxe Ladeplads, med mine dejlige venner. Vi går i 3.g og er midt i srp perioden, så jeg glæder mig derfor ekstra meget til at kunne fyrer den af med nogle dejlige mennesker! Vi skal spise noget lækker mad, og fejre det nye år med en masse glimmer, dans og fest natten lang! Derudover har jeg, grundet srp stress simpelthen ikke fået købt nytårs outfit, og dette er bare super flot!<3

 30. Katrine K Avatar
  Katrine K

  I år skal nytårsaften fejres med nogle naboer og alle vores børn 🙂

 31. Nina Avatar
  Nina

  Nytår skal fejres med højskolevenner, for meget champange og melankolsk stemning sidst på aftenen når man indser at der gået endnu et år. Kunne ikke være bedre!

 32. Michala Avatar
  Michala

  Jeg skal fejre det med en middag med mine søde venner fra uni, og så tager vi videre i byen sammen i løbet af aftenen.

 33. Sara Avatar

  Jag ska fira med mina systrar och alla våra käraste, vi ska äta sushi och dricka bubbel. Vi ska leka lekar och lyssna på hög musik när vi dansar. Vid 12slaget ska vi gå ut för att se fyverkerierna och bara vara glada för att få fira in det nya året tillsammans.

 34. Mette Hau Avatar
  Mette Hau

  Jeg skal drikke bobler på en tagterrasse og hoppe ind i 2017 i Aalborg med en 10 stykker af mine bedste venner fra min gymnasietid. Jeg er allerede begyndt at glæde mig til at se de søde mennesker igen (forhåbentligt iført dette outfit) ✨

 35. Anette Avatar
  Anette

  Jeg skal arbejde i døgndrift fra d. 27. till omkring kl 17 nytårsaften… så et kvalificeret gæt er at krybe i pænt tøj og spise lidt god mad og så falde om kl 22 🙁
  Men tøjet kan nok også bruges i det nye år 😉

 36. Johanne Avatar
  Johanne

  Jeg skal holde nytår alene med min kæreste for første gang (han har eksamen 2. januar). Planerne er lækker mad (3 retter), lækkert tøj og masser af brætspil frem til kl. slår 12. For mig er det perfekt!

 37. Amalie Scheel Nielsen Avatar
  Amalie Scheel Nielsen

  Rejser hele vejen fra fine Fyn til kære København for at fejre nytår med mine bedste venner <3

 38. Simone Avatar
  Simone

  Jeg fejre nytår helt low key i år, med et par veninder med god mad. Intet vildt og voldsomt, bare hyggeligt.

 39. Emma Avatar
  Emma

  Jeg ved det ikke endnu! Synes altid nytår er en svær én. Gad godt bare have en rolig aften med min kæreste og familie..

 40. Sofie Bak Nielsen Avatar
  Sofie Bak Nielsen

  er så heldig at mine efterskoleveninder stadig samles her 5 år efter, så vi skal holde stor fest i aarhus med gourmetmad og masser af glimmer, så det ville jo være perfekt med en kjole til anledningen

 41. Lea Flintholm Sørensen Avatar
  Lea Flintholm Sørensen

  Jeg skal til min fødeø Ærø, hvor jeg skal ses med mine alle mine dejlige folkeskole venner. Vi er en lille gruppe som gennem de seneste 3 år har holdt kontakten, trods at folk er spredt ud over hele landet. Så det plejer altid at være hyggeligt at ses igen!

 42. Anne Jee Avatar
  Anne Jee

  I år skal jeg prøve noget helt nyt! Jeg fejrer altid nytår på en ny måde fra år til år. Det har været både med efterskole, familie, kæreste osv. I år er det anderledes, da jeg skal fejre det med fire søde piger. Det kommer bare til at være os fem, og det glæder jeg mig utroligt meget til. Vi skal lave mad sammen, se nytårstalen og skåle i champagne. Allerede nu kan jeg se, at det bliver en succes, og allerede nu, håber jeg at det bliver en tradition for os. Der er intet bedre end traditioner! Ville elske at vide lige præcis, hvad jeg skal hvert nytår fra nu af.

 43. Jo Avatar
  Jo

  Jeg skal fejre nytåret med min gymnasieklasse, hvor lækre drinks, fyrværkeri, godt selskab og ovenstående perfekte kjole er inkluderet i aftenen!

 44. Ann-Sofie Avatar
  Ann-Sofie

  I år skal jeg fejre nytåret i selskab med nogle gode veninder i København, selvom jeg selv er fra Odense, så jeg glæder mig til at opleve hovedstaden på denne festlige dag

 45. maibritt jeppesen Avatar
  maibritt jeppesen

  vi spiser lidt lækkert sushi derhjemme og så tager vi over til nogle venner til drinks tema 🙂

 46. Kathrine Avatar

  Jeg holder fest i min lejlighed for nogle skønne mennesker! Glæder mig helt vildt! Desværre har jeg slet ikke fundet nytårsoutfittet endnu, og håber derfor helt vildt at jeg vinder da det er et super lækkert sæt jeg ville elske at bære nytårsaften 🙂

 47. Sarah Avatar
  Sarah

  I år skal jeg holde nytår sammen med alle i kollektivet, det bliver super festlig med børn og voksne i alle aldre 🙂

 48. Kis Avatar
  Kis

  Vi laver simpelthen en fest ud af at være de “sørgelige” rester efterladte i Aarhus – altså bliver vi en sjov blandet gruppe af venner og venners venner, som alle var sent ude med nytårsplanlægningen.

 49. Mie Avatar
  Mie

  Jeg fejrer nytår i Paris med mine gode venner og veninder. Alt er langt fra planlagt, så mon ikke også, der dukker noget uventet op 😉 i hvert fald skal det fejres i smukke Paris

 50. Caroline Avatar
  Caroline

  Der kommer et par veninder hjem til mig, efter vi har spist med hver vores familier, og så skal vi bare hygge! Vi er pæne og nytårsagtige, men festen foregår altså i den største sofa med masser af vin, snacks og film hele natten!

 51. Camilla Hovej Avatar
  Camilla Hovej

  Uha vi skal til stor fest – vi bliver vel en 25-30 stykker så det bliver vildt fedt 🙂

  Glædelig jul 🙂

 52. Anna M Avatar
  Anna M

  Jeg skal holde nytår med en bunke gymnasievenner – og eventuelle kærestepåhæng -, hvilket nok skal blive super hyggeligt 🙂

 53. Camilla A Avatar
  Camilla A

  Smuk bluse!
  Jeg har desværre ingen endnu. Hele december har stået på eksamen, så der har ikke været tid til at planlægge nytår, men det håber jeg, der bliver nu, hvor den er afleveret. 🙂

 54. Intetnavn123 Avatar
  Intetnavn123

  Jeg har ikke planlagt nytåret endnu, men det bliver i hvert fald noget med god mad og stille og roligt.

 55. Line Avatar
  Line

  Fantastisk! Jeg skal holde nytår hos min venindes forældre som har en restaurant på landet. De har 5 børn som alle sammen tager venner med hjem. Dét bliver sjovt!
  Glædelig jul.

 56. Angie Avatar

  Jeg skal holde nytår med en venlig sjæl, som vil lade mig komme forbi nytår, da jeg ikke rigtig stod at have nogen at være sammen med, og derfor søgte nogen på fb 😀

 57. Line Jakobsen Avatar
  Line Jakobsen

  I år fejrer jeg nytår med min datter og min kæreste.. det bliver en hyggelig aften herhjemme 🙂

 58. Line Avatar
  Line

  Mine gamle gymnasieveninder og jeg har efter over et års søgen endeligt fået os en stor, lækker, lys lejlighed, der overgår alle vores forventninger. Defor skal vi her holde et brag af en nytårsfest med venner, glimmer og champagne 🙂

 59. Katrine Avatar
  Katrine

  Jeg skal holde nytår med familien i år ♡♡♡

 60. Erica Schou Avatar
  Erica Schou

  Jeg skal holde nytår med mine allerbedste gymnasieveninder, hvor vi selv skal lave maden om eftermiddagen, derefter gøre os smækre lækre, og til sidst nyde vores kreationer. Mon ikke det bliver en aften fyldt med minder (vi bliver nemlig studenter til sommer), champagne og ikke mindst glimmer? Det tror jeg. Jeg glæder mig ihvertfald 🙂

  GODT NYTÅR
  Erica // schouerica@gmail.com

 61. Anna Ofelia Avatar
  Anna Ofelia

  Jeg skal fejre nytår med alle mine nye bedste venner fra højskolen! Det bliver så fedt og en kæmpe fest ✨

 62. Anne Dahl Avatar
  Anne Dahl

  Jeg skal i år “bare” holde nytår med et par veninder. Vi har valgt de store fester fra og vil hellere sidde sammen os 3, snakke om året der gik, planerne for det kommende år, nyde noget lækkert mad og drikke og måske mødes med nogle kammerater senere på aften. Vi skal SELVFØLGELIG også set dronningens nytårs tale, 90 års fødselsdag og hoppe ind i det nye år, når klokken slår 12.

 63. Sigrid Nielsen Avatar
  Sigrid Nielsen

  Jeg skal fejre nytår med alle mine savnede venner, som jeg glæder mig ekstra meget til at se, da jeg lige er hjemvendt fra tre måneder i Frankrig. <3