outfit: 50’s silhouette

Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-18 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-16 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-14 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-22 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-20 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-15 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-17 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-21 HAT: SECOND HAND, COAT: HENRIK VIBSKOV, GLOVES: & OTHER STORIES, BAG: REBECCA MINKOFF, SHOES: SELECTED

Den anden fine ting, jeg havde lånt har Henrik Vibskov(udover DISSE bukser) var den formidable, sort-hvide frakke i neopren, som jeg har på her. Jeg er komplet forelsket i frakken og havde det ikke lige let med at aflevere den tilbage, da modeugen var slut.

Jeg kørte et lidt 50’er-agtigt look med en bredt bælte i taljen, et par små, fine handsker, beret og røde løber – jeg er personligt tosset med den måde outfittet tog sig ud på og især den 50’er-agtige silhouet, outfittet har. Farvekombinationen med de røde handsker og den turkise beret sammen med det ellers farveløse outfit.

Hvad synes I om mit modeuge-look? 
[show_shopthepost_widget id=”1409119″]


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “outfit: 50’s silhouette”

 1. Astrid Andersen Avatar
  Astrid Andersen

  Hej og tak for en lækker blog af super kvalitet og alt muligt <3
  Jeg oplever, at jeg under hvert indlæg kun kan se et enkelt (det første) billede – da dine billeder altid er af super kvalitet og farver og fest er det skide ærgelig. er det noget du har hørt før, og hvad kan det skyldes?

  1. Amalie Poulsen Avatar
   Amalie Poulsen

   Jeg har samme problem. Det er lidt trist når der kommer så nice noget indhold.

   1. Marie My Avatar

    Hej Astrid og Sara – det er da utroligt! jeg vil prøve at finde ud af det, der er flere der oplever det. Har I prøvet at åbne bloggen i en anden browser(som i hvis i bruger safari, så prøv chrome, fx). Ellers kan det være en ide at tømme cache på jeres browser og se om det virker. Hvis ikke, så vend endelig tilbage til mig!

    1. Amalie Poulsen Avatar
     Amalie Poulsen

     Det virker faktisk helt fint i chrome, så det er måske safari der er noget galt med?

     1. Marie My Avatar

      tak for dit svar! 🙂 så er det måske fordi din cache i safari er fyldt. Prøv at google “clear cache safari” hvis du ikke ved hvordan man clearer den og prøv igen 🙂