outfit: 50’s silhouette

Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-18 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-16 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-14 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-22 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-20 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-15 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-17 Andreea Bogdan_Marie_CPHFW-21 HAT: SECOND HAND, COAT: HENRIK VIBSKOV, GLOVES: & OTHER STORIES, BAG: REBECCA MINKOFF, SHOES: SELECTED

Den anden fine ting, jeg havde lånt har Henrik Vibskov(udover DISSE bukser) var den formidable, sort-hvide frakke i neopren, som jeg har på her. Jeg er komplet forelsket i frakken og havde det ikke lige let med at aflevere den tilbage, da modeugen var slut.

Jeg kørte et lidt 50’er-agtigt look med en bredt bælte i taljen, et par små, fine handsker, beret og røde løber – jeg er personligt tosset med den måde outfittet tog sig ud på og især den 50’er-agtige silhouet, outfittet har. Farvekombinationen med de røde handsker og den turkise beret sammen med det ellers farveløse outfit.

Hvad synes I om mit modeuge-look? 
[show_shopthepost_widget id=”1409119″]