Anniversaire!

I dag, lige netop denne dag, d. 22. juni for eksakt 3 år siden skrev jeg dette:

“Jeg er ikke sikker hvorfor, men jeg har opkaldt denne nyoprettede blog efter Vetos sang “nemesis, babe”. Jeg synes det er en helvedes god sang, så det er nok derfor. Velkommen ind i mit liv, eller i hvert fald en del af det.

Nemesis er i græsk mytologi gudinden for retfærdighed og hævn. Hendes vrede er rettet mod menneskets overtrædelse af den naturlige orden, og den arrogance der er skyld i det. Ordet “nemesis” er i dag ofte brugt som en betegnelse der beskriver en ærkefjende, gerne også en modsætning af sig selv, som dog stadig besidder ligheder med én (som for eksempel Dr. Doofenschmirz og næbdyret Perry). Nemesis forfølger den hovmodige og den onde med ubrydelig hævn. Hybris (synd og hovmod) straffes med Nemesis (hævn).

Babe er en kærtegnende betegnelse. Kommer af ordet baby.”

Og siden da er der løbet en del vand under broen. Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle komme så langt med det er underlige internetprojekt – tænk at en kedsomheds-overspringshandling er blevet min skæbne! Men ikke desto mindre er jeg virkelig glad for den her skæbne: jeg bliver holdt igang kreativt og får brugt både skrive- foto- og opfindsomhedsfærdigheder hver eneste dag. Derudover har den her skæbne nok også været skyld i at min garderobe nu er mindst 4 gange så stor og interessant som den var for tre år siden. Og sidst men ikke mindst, at fremmede kommer hen til mig og roser mit arbejde – hvem havde troet det?

Jeg er ikke sikker på hvorhen min virtuelle skæbne præcis tager mig, men indtil videre har det arbejdet sig godt og grundigt ind i mit knap-så-virtuelle liv hvilket jeg tror det vil blive ved med. Tænk sig lige, 3 år! Jeg må hellere gå ud og købe mig en kagemand.. Tillykke til min NEMESIS, BABE!

 photo 7097c765-ce53-46c2-baef-e0f9de32b4d9_zpsd1478818.jpg

Today, on this exact day, the 22nd of June, three years ago I started this blog. Since then a lot of water has run under the bridge. I’d never imagined for this weird internet project to make it this far – to think that an act of boredom has become my destiny! A destiny, I do like, though: it keeps me on track on my writing, photographing, innovating and creatively every day. It has also been a factor in the fact that my wardrobe has grown to at least the quadrouple size of what it was three years ago. And last but not least, it has made strangers come up to me and tell me they liked what I did – who’d ever have thought that?
I’m not sure where this virtual destiny of mine will take me, but so far it has worked itself well into my no-so-virtual life, which I think it’ll keep doing. Just think: three years! Happy birthday to my NEMESIS, BABE!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Anniversaire!”

 1. Rikke Avatar

  Stort tillykke!
  Det er en fornøjelse at følge med 🙂

 2. Miriam Avatar

  Tillykke! Du er absolut en af de mest originale og inspirerende modebloggere for mig, så fortsæt endelig det gode arbejde! 🙂

 3. Evamaria Avatar

  Congratulations! You’ve done a great job these past three years. I really love this outfit as well and the blouse is amazing!

  http://despite-the-style.blogspot.com

 4. Patricia Avatar

  Tillykke! Forhåbentlig kommer der flere år endnu! 🙂

 5. Maja Avatar
  Maja

  Tillykke Marie, og tak fordi du blogger !! Din stil er så unik, og du er mega cool – så jeg håber du blogger videre mange år fremover 🙂

 6. Sisse Avatar

  Tillykke med bloggersuccesen! (: elsker din blog og din stil!^^

 7. Sidsel Sofie Avatar
  Sidsel Sofie

  Tillykke! Elsker din blog og de mange farverige indlæg 🙂
  – for min skyld må du gerne tage 3 år mere, og mere endnu!

 8. Sara Feijoo Avatar

  Tillykke til bloggen og selvfølgelig også dig Marie! Det er jo dit gode skriveri og dine inspirerende fotos som har holdt bloggen kørende så godt! 🙂

 9. Pernille Avatar

  Stort tillykke! Og vildt fedt billede! 🙂

 10. Viveca Avatar

  Kæææmpe tillykke! Du fortjener al den succes du har haft med bloggen – du er jo pisse dygtig. Nyder at læse med, så fortsæt lige i maaaange år endnu 😉

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

 11. Michelle Avatar

  Hip hip hurraaaaa! Det er en fornøjelse at læse med, så jeg håber på tre år mere. 🙂

 12. Sigrid Avatar

  Tillykke med bloggen! – elsker billedet! Du er simpelthen så kreativ og inspirerende så det helt fantastisk, bliv ved med det! 🙂

 13. Maja Nielsen Avatar
  Maja Nielsen

  Stort tillykke! – jeg husker tydeligt da jeg fulgte dig på blogspot, du er kommet så langt og du fortjener det! – bliv ved, jeg glæder mig til at følge dig i endnu 3 år!

  1. Marie Avatar
   Marie

   ej, hvor er det hyggeligt at du har fulgt med helt siden da! 🙂 så kender du rigtig til bloggen, dejligt stadig at have dig med!

 14. Claire Avatar
  Claire

  Din blog er jo fantastisk!
  Bliv bare ved 3 år endnu, Marie…