Hvis jeg var en mand.. pt. 1

Image Hosted by PicturePush - Photo SharingLINE 1: Burburry Prorsum mens SS14 collection, LINE 2: Agi & Sam mens SS14 collection

Her på det seneste har jeg kedet mig sådan, når jeg har scrollet gennem diverse SS14- og Resort-kollektioner for kvinder.. Sker der aldrig noget nyt? Noget banebrydende? Jeg er gået lidt i stå i kvindemode, jeg kan ikke finde den fornødne inspiration i alle de nye kvinde-kollektioner, så da jeg sad og kiggede gennem kollektioner forleden dag, begyndte jeg, for første gang, at tjekke herrenes tøj ud i stedet.. Hold fast, hvor kan jeg bruge herremoden til noget pt.! For det første, ville jeg uden tvivl klæde mig som i de ovenviste kollektioner, hvis jeg var en mand og for det andet vil jeg bruge netop disse som inspitation til hvordan jeg skal klæde mig, nu hvor jeg ikke har overdrevet meget testosteron i kroppen. Jeg er faldet pladask for Burberry Prorsums virkelig farverige, dog stadig preppy tilgang til herremoden og ærligt talt ville jeg hellere end gerne hoppe i et af de ovenviste looks! Hos Agi & Sam er jeg vild med alt det oversize tøj, som uden tvivl ville se lige så lækkert ud på en kvinde, som på en mand. Hold fast, hvor vil jeg gerne have fingrene i det mønstrede look med blazer og korte shorts og det orange look med den enorme frakke.  Jeg er glad og tilfreds, for jeg har fundet en frisk inspirationskilde – gør jeg klar til at se mere fra denne sæsons herrekollektioner! Hvad synes I?

Recently I’ve been so bored, while scrolling though various SS14 and Resort collections for women.. Doesn’t anything new ever happen? Something surprising and interesting? My interest in womens collections has kind of come to a halt, I just can’t find my needed inspiration there anymore, so when I was clicking through collections the other day I started, for the first time, to check out menswear instead.. And wow, that was just what I needed! Firstly, I would, without a doubt dress like the mens shows above, if I were a man and, secondly, I am going to use these exact collections as an inspiration on how to dress, now that my testosterone level isn’t that high. I’ve gone head over heels for Burberry Prorsums amazingly colourful, yet preppy approach to mens fashion and I’d love o wear one of their looks! At Agi & Sam’s I’m crazy about all of the oversized clothes, which, without a doubt, would look just as good on a woman as on a man.. Man, I’d love to wear the printed look with the short shorts and blazer or the orange look with the huge coat. I’m pretty content now, becasue I just found a fresh source of inspiration – get ready to cast your eyes at more menswear collections from this season! How do you like them?