arbejd, arbejd – endnu en omgang!

 photo workingfor_zps491ecf41.pngSå er vi nået til dagen, hvor jeg endnu en gang smutter afsted på modeuge-rundtur. Under sæsonen her arbejder jeg igen sammen med NastyGals blog, hvor jeg elsker at se mine billeder – at arbejde sammen med en partner, der er lige så spraglet som jeg er bare en fryd! Denne gang har jeg delt turen op, så jeg tager London og Milano i ét hug, vender hjem til Aalborg i en lille uge for at arbejde på KUL og derefter smutter afsted igen med snuden vendt mod Paris. Sidst jeg var afsted i alle tre uger i træk blev det en smule meget for mig og halvvejs inde i turen gik jeg egentlig bare og ventede på at jeg skulle hjem – men heldigvis havde jeg Isabella ved min side, så vi rigtig kunne holde hinanden med selskab i stedet for at rejse helt mutter alene i tre uger.  Så med den lille pause ind imellem Milano og Paris, kan jeg lige nå hjem, tage en slapper, begynde at savne modeugen og straks få stillet det savn ved at tage afsted igen. Modeugen i Paris er nemlig så hammerlang at man snildt kan skære et par dage af i den ene ende og på samme tid stadig have en masse dage til at skyde billeder i. Denne gang bor jeg hos Sarah Mikaela i London, hvor jeg også skal hænge ud med Isabella og Fiona – og Fiona smutter også til Milano, mon ikke jeg også får lov at nyde hendes selskab der? Så adios, venner!  .. eller, jeg kommer naturligvis til at blogge medens jeg er ude at rejse, men I ved hvad jeg mener.

We’ve made it to the day, where I, once again, am leaving for a fashion week roundtrip. During this season I’ll be working with NastyGal’s blog again, and I just love seeing my photos on their site – working with someone who’s just as colorful and silly as I is just wonderful! This time I’ve divided my trip into two parts, so that I take London and Milan in one go, then go back home to Aalborg for a couple of days to work at KUL, and then get back on a plane headed for Paris. Last time I went on this trip all three weeks in a row, it became a bit much for me, and when I made it to Paris, I was just waiting to get to go back home – luckily I was traveling with Isabella, so we could keep each other company instead of being all by ourselves. So with this little pause in between Milan and Paris I get to go back hope, relax, start missing fashion week and then go again. The Paris fashion week is so super long that you can easily take off a few days and still have lots of time to get nice photos. This time I’ll be staying with Sarah Mikaela in London, where I’ll also be hanging with Isabella and Fiona – and Fiona is going to Milan as well, so I’m sure I’ll get to have her company there as well. So adios, you guys!  .. Or, well, I will be blogging while I’m traveling, but you know what I mean.