new in: ude i rummet og nede på jorden

 photo efter-6_zps5d799c1f.jpg photo efter-7_zps5984174b.jpgDa jeg var i København under modeugen kunne jeg ikke modstå at smutte forbi min yndlingsgenbrug på Vesterbrogade, “Genbrug”, hvor man vejer sig til prisen på tøjet. Som regel finder jeg altid noget, når jeg er der nede og dette var ingen undtagelse. Denne gang fandt jeg de to ting i butikken, som var allerlængst fra hinanden – en rum-agtig sølvskjorte og en pluttet pels-hat med øreklapper. Jeg er helt tosset med begge dele og skal uden tvivl have dem med, når modeuge-ræset starter igen på fredag. Pelshatten tænker jeg at bruge med en mønstret kjole, men rum-skjorten har jeg endu ikke helt fundet ud af hvad skal parres med. Måske en gul ruskindsnederdel? Hm, jeg ved det ikke – hvad synes I?

During my stay in Copenhagen, when I went there for fashion week, I couldn’t resist dropping by my fave thrift store, “Genbrug” on Vesterbrogade, where the clothes’ prices is decided by its weight. Usually I find something every time I go there, and this time was no exception. This time I found the two things in the store that were the furthest apart from each other that anything could be – a space cadet like shirt and a fluffy fur hat. I love both things and plan on bringing them with me when the fashion week circus starts on Friday. I plan on wearing the fur hat with a printed dress and I haven’t quite figured out how to use the space shirt yet. Maybe with a yellow suede skirt? Hm, I’m not really sure – what do you think?