arbejd, arbejd: mine billeder i cyberspace

Nu hvor modeugerne er forbi, alle mine billeder er udgivet på diverse platforme og den sidste faktura er sendt, havde jeg lige lyst til at vise jer hvem jeg egentlig har arbejdet for under “fashion month” og hvor mine billeder er kommet ud. Den eneste kunde jeg var sikker på, da jeg drog afsted var NastyGal, som denne sæson igen udgav mine mest NastyGal-agtige billeder. Derudover fik jeg jo et job for Asos, som jeg leverede standard “full-body straight up-and-down”-streetstyle-billeder til for deres Daily sektion i featuren “break it down”. Sidst men ikke mindst, fik jeg halvvejs inde i sæsonen en mail fra Skype Collaboration Project, der havde opdaget mine billeder og gerne kunne tænke sig en portion fra Milano og Paris – så det fik de! Pyha, jeg har virkelig arbejdet på højtryk for at få nok billeder i de rette formater til forskellige kunder – men hvor er det fedt at være sådan på arbejde og at skulle give den lidt ekstra gas hver dag for at få mine billeder ud endnu flere steder. Klik på billederne for at komme frem til de forskellige sider, hvor du kan finde mine billeder.

Now that all the fashion weeks are over, my photos have been published multiple places and the last invoice has been sent, I felt like showing who I’ve been working for during the season’s fashion month and where my photos have been published. The only client I was sure to be working for when I left for London, was NastyGal, who again this season showed off my most NastyGal-like photos on their blog. Beside that, I got a job for Asos, providing them with the standard “full body, straight up-and-down” street style shots for the “break it down” feature in their Daily section. Last but not least, I got an e-mail from Skype Collaboration Project halfway in the season, who had discovered my shots and wanted to have a pice of the cake as well – and that’s what they got! Phew, I’ve been working harder than ever this season, getting enough right shots for the right clients every day – but it’s been awesome as well, having to push yourself and give a little more to get my photos out to more clients and showing that I’m with working with. If you want to find the sites where my photos can be found, just click the pictures above!