that white line

EYELINER: H&M, LIPS: L’OREAL, SHIRT: SECOND HAND

Nu har læbestift længe været lidt af et varemærke for mit vedkommende, hvad angår make-up – ellers gør jeg mig nemlig ikke specielt meget i at smøre andre ting i hovedet end concealer, pudder og mascara.. Men da jeg var i Paris fandt jeg på en ny “ting” som jeg forestiller mig skal være min “ting” fremover – den hvide eyeliner! Jeg har fundet ud af at en tyk streg af hvid eyeliner under øjet giver et super fint og lidt dukkeagtigt look, dog uden at dominere for meget. Den der hvide streg er simpelthen for fin til ikke at afprøve som hverdags-make-up!  Hvad er jeres “ting” hvad angår make-up? Og hvad synes I om den hvide streg?

Lipstick has been kind of a trademark of mine for a long time, when it comes to make-up – because beside that, I don’t put a lot more on my face than concede, powder and mascara.. But when I was in Paris I came up with a new “thing”, that I imagine be my “thing” from now on – the white eyeliner! I found out that a thick line of white eyeliner beneath the eye gives a nice and kind of doll like look, without being too much. This white line is just too cute to not try out as a new every day make-up thing! What is your “thing” when it comes to everyday make-up? And how do you like this white line?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “that white line”

 1. Anna Avatar
  Anna

  Har gået med hvid streg under øjet meget længe 🙂 hvis man gør det knap så markant som dig, er der ingen der lægger mærke til det, og effekten er bare at øjet åbnes op og sygner større. supersmart.

 2. Sidsel Avatar
  Sidsel

  Jeg har aldrig mascara på de nederste vipper, og ofte ingen mascara og så knald på læber og øjenbryn istedet 🙂

 3. Annemette Katarina Avatar

  Smukt smukt smukt! Måske noget man skulle prøve.
  Så inspirerende du er!

  xx
  http://www.annemettekatarina.com/

 4. Josefine Avatar
  Josefine

  Hvad hedder den skrittype du bruger på overskrifterne i dine indlæg? 🙂

 5. Daniel Grabow Jensen Avatar
  Daniel Grabow Jensen

  Hej.

  Hvor har du købt din skjorte? Hvilken hjemmeside eller butik? Hvis den selvfølgelig er til mænd.

  http://www.danielgrabow.dk

  Daniel 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   hej, som det står er den second hand, så jeg har købt den i en genbrugsbutik 🙂

 6. Selina Avatar

  I’ve been using white pencil on the top of my eyes for a while, it’s a cool choice. Apart from that, bold lipstick all the way

 7. Thea Avatar
  Thea

  Og det ser super fint ud! Helt klart noget jeg vil prøve næste gang jeg skal gøre lidt ekstra ud af mig selv. Ellers plejer jeg at bruge mascara på de øverste, concealer under øjnene og så ellers lidt blush – meget naturligt og frisk!

 8. Anna Avatar
  Anna

  Er total læbestifts-fanatisk! Udover læbestift har jeg sjældent andet på, selvom jeg nogle gange vælger eyeliner (helst cat-eye) i stedet 🙂