that white line

EYELINER: H&M, LIPS: L’OREAL, SHIRT: SECOND HAND

Nu har læbestift længe været lidt af et varemærke for mit vedkommende, hvad angår make-up – ellers gør jeg mig nemlig ikke specielt meget i at smøre andre ting i hovedet end concealer, pudder og mascara.. Men da jeg var i Paris fandt jeg på en ny “ting” som jeg forestiller mig skal være min “ting” fremover – den hvide eyeliner! Jeg har fundet ud af at en tyk streg af hvid eyeliner under øjet giver et super fint og lidt dukkeagtigt look, dog uden at dominere for meget. Den der hvide streg er simpelthen for fin til ikke at afprøve som hverdags-make-up!  Hvad er jeres “ting” hvad angår make-up? Og hvad synes I om den hvide streg?

Lipstick has been kind of a trademark of mine for a long time, when it comes to make-up – because beside that, I don’t put a lot more on my face than concede, powder and mascara.. But when I was in Paris I came up with a new “thing”, that I imagine be my “thing” from now on – the white eyeliner! I found out that a thick line of white eyeliner beneath the eye gives a nice and kind of doll like look, without being too much. This white line is just too cute to not try out as a new every day make-up thing! What is your “thing” when it comes to everyday make-up? And how do you like this white line?