baby, it’s not cold outside

LIPS: BODYSHOP, SWEATER & SHOES: SECOND HAND, SHIRT DRESS: & OTHER STORIES, SOCKS: MONKI

Her I weekenden blev jeg lidt arrig. Eller.. forvirret måske. Faktum er, at mens jeg lyttede til “Baby it’s cold outside” på jazz-radioen gik det op for mig at der var 11 grader midt i december og at det virkelig ikke burde være sådan. Så jeg bestemte mig for at lave en test-slash-protest med bar hud i forhold til klimaforandringerne. For 20 år siden skulle jeg have mindst to lag på hele kroppen på denne tid af året, men i lørdags behøvede jeg ikke engang tights under kjolen, da jeg mødtes med nogle venner. Måske var det en lille protest, men at have bare ben i december er nu noget nær tosset, det var det bare ikke i lørdags. Hvor langt ude er det lige?

Anyways, alt hvad I ser her er faktisk ikke før vist på bloggen-sager. En kæmpe herresweater jeg byttede mig til i Veras udover en skøn skjortekjole der kan styles på tusinde måder fra Stories. Dertil mine favorit genbrugs-sko og et par lækre, mønstrede strømper.

 

GET THE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”2235332″]
[show_shopthepost_widget id=”2235364″]

Photography by Thomas Dyrholm, collage by me