backstage: Vivienne Westwood

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Dem, af jer der følger min instagram, ved at jeg har været på farten og lavet en masse backstagearbejde siden onsdag aften. I går stod den landt andet på Vivienne Westwood Anglomania, hvor jeg fik mulighed for at skyde backstage-billeder, eftersom jeg var dresser.. Og her er de altså – de famøse backstage-billeder. Modeller og backstageforberedelser til shows er altså guld med hensyn til fotografi, hvis du spørger mig! Jeg har begrænset mig og skåret billedmængden ned til sølle tretten ud af tohundredehalvtreds billeder, men det her er så toppen af poppen – hvad synes I om dem? Jeg er selv ret glad for det lidt dystre lys, det farverige tøj og de spontane situationer, jeg nogle gange lige har nået at fange. Hvilket er jeres favorit?

For those of you who follow my instagram, you know I’ve been on the go and doing backstage work since wednesday evening. Yesterday I did Vivienne Westwood Anglomania, where I had the opportunity to shoot backstage photos, since I worked as a dresser.. And here they are – the glorious backstage shots. Models and backstage prepping at shows really is gold when it comes to photography, if you ask me! I’ve limited myself and cut the amount of photos down to these thirteen out of twohundredandfifty photos, so this really is the cream of the crop – how do you like them? I myself am pretty excited about the gloomy lighting, the colourful clothes and the spontaneous situations that I managed to capture some times. Which is your fave?