new in: sløjfet

PhotobucketEftersom jeg synes at de seneste par indlæg har været lige lovligt omsiggribende, hvad angår antal af billeder, kommer her en lille “pause” i form af mit eneske køb fra København. Jeg var rundt i diverse secondhand shops og blev nærmest forarget over priserne på tøjet, så da jeg fant denne fine sløjfe til 40kr, slog jeg til – jeg VILLE have ét eller andet med hjem(dog skal jeg super snart til KBH igen, hvor jeg nok vil have lidt bedre til tid at snage i de gode genbrugsbutikker, så jeg skal nok vende frygteligt tilbage)! Og jeg synes den er så lækker – det er jo lige mine farver og så er printet heller ikke til at kimse af.. tænk lige hvis det havde været leggings, wau! Den er ret stor og jeg planlægger lidt både at kunne brude den i håret, som et 90’er-agtigt, dog damet, indslag eller som en stor butterfly til et mere simpelt outfit. Er den ikke fin?

Since I think that my previous couple of posts have been pretty pervasive, when it comes to the amount of photos, here’s a little “break” in the shape of my only buy from Copenhagen. I went around a couple of second hand shops and was pretty much outraged by the prices of the clothes, so when I found this pretty bow for 40DKK, I bought it at once – I NEEDED to get something with me back home(I am returning til CPH pretty soon, though, where I’ll have the time to go through the good thrift stores, so I’ll surely get something more soon)! And I really think that it’s electrifying – the colours are so me and the print is not to be sneezed at as well.. just thik if it had been leggings, wau! It’s pretty big and I plan to use it in my hair as a 90’s-like and ladylike touch or as a big butterfly with a simple outfit. Isn’t it nice?