om basic outfits og en fjollet hat

This post contains affiliate links, which are all marked with a *
 HAT: SECOND HAND(similar*), JACKET: borrowed from ASOS(similar*), JUMPER: borrowed from ASOS(similar*), JEANS: MONKI*, SHOES: DR. MARTENS

Jeg har jo så mange billeder fra Færøerne at det er helt tosset – så lige for at tømme posen lidt, kommer her enndu et outfit fra turen.

Jeg havde lånt den her lækre faux fur-sag fra Asos og en strik derfra også, som holdt mig varm, mens vi gik rundt i Tórshavn og hyggede os. Jeg er begyndt at få mere og mere smag for lidt basic outfits, hvilket skræmmer mig lidt. Men det med at være hoppet i et par behagelige jeans og en sweater føltes bare så nemt og nice.

Det skræmmer mig fordi jeg virkelig frygter at min stil ligepludselig bliver kedelig, hvis jeg begynder at få for meget smag for simpelt tøj. Så lige at peppe det op med en tosset hat, sølvfarvede sko og en kæmpe falsk pels vejede lige en smule op for basic-heden.

Hvordan har I det med basic outfits og simple ting? Det der med bare at hoppe i jeans og en sweater? Er det ligeså skræmmende og på samme tid behageligt for jer som for mig?

GET THE LOOK*
[show_shopthepost_widget id=”2943651″]*

basic outfits