Basisgarderoben til de farverige piger

Efter mit indlæg med basis-ting til den farverige garderobe sidste år var så populært, synes jeg det ikke er nogen skam at reposte det – i en lidt revideret udgave – jeg håber I kan lide det!

 

BASIS-NEDERDELENskørt16

En god basisnederdel i neutrale farver er et must i en farverig garderobe – den passer til stort set alle overdele og alle sæsoner og går endda også rigtig fint under korte kjoler!

[show_shopthepost_widget id=”1657908″]

 

 

STRIKKJOLEN

dress16

Er der et go-to item, den farverige pige skal have i garderoben – primært til de køligere måneder – så er det en skøn strikkjole, gerne med et lækkert print. Træk i strikkjolen, tilsæt fine sko og du er allerede godt kørende.

[show_shopthepost_widget id=”1657868″]

 

 

FARVERIGE/PRINTEDE BUKSER

buks16

Ligesom du bør har neutrale skørter, bør du også maxe ud med prints og farver et andet sted. Hav mindst en god håndfuld printede eller farvede bukser, der kan spice enhver skjorte eller top op!

 

[show_shopthepost_widget id=”1657892″]

 

 

PRINTET SKJORTE

skjortprint16

Til dit neutrale basis-skørt er det essentielt at eje noget, der kan give et farverigt modspil. En god håndfuld skjorter i din yndlingsfarve eller print gør det nemt at sammensætte et farverigt outfit med din neutrale nederdel eller bukser i samme farve.

[show_shopthepost_widget id=”1657895″]

 

 

BASIS-TOP

skjortehvid16

En ægte basis-basis-ting er den hvide top. Til forskellige typer af outfits har du brug for en lille samling forskellige basis-toppe – en skjorte, en rullekrave, en t-shirt og en top i hvert fald.
[show_shopthepost_widget id=”1657860″]

 

 

FARVERIG STRIK

sweat16

Når du skal holde varmen i de kølige måneder og ikke er specielt glad for at gå i vinterhi modemæssigt sammen med masserne i grå og sort, er en god farverig strik et hit!

 

[show_shopthepost_widget id=”1657899″]

 

 

DENIMJAKKE

jakke16

What can I say – denim er en klassiker indenfor basisting og en god denimjakke går til alt, hvad du kan tage på, uanset farve og materiale. Denimjakker er også ret nemme at finde brugt, da de er cool i en oversize størrelse som næsten altid er at finde i genbrugsbutikkerne.

[show_shopthepost_widget id=”1657852″]