Et nyt job..

veras copenhagen swap circular economy rebecca vera marie my nemesis babe-5

_L9A0024

_L9A0153 campaign photos by Sarah Buthmann for veras Copenhagen

Jeps, overskriften siger jo det hele – jeg har fået mig et job! Indtil nu har mit eneste job ved siden af studiet været min egen blog, men for nyligt har jeg fået mod på nyt.

Efter jeg var nede og besøge Rebecca i Veras Copenhagen, kunne jeg ikke dy mig for at spørge hende om “om jeg ikke nok måtte være med”. Rebecca Vera er den mest proaktive type med så mange jern i ilden og gåpåmod, at jeg ikke kunne stå or chancen for at arbejde for hende og lære af hendes iværksætteri, kreativitet og produktivitet.

Så nu har jeg fået mig et lille deltidsjob hos Veras, der forhåbentlig kan udvikle sig til lidt mere senere – og det er et fedt et af slagsen. Jeg begyndte for et par uger siden som webredaktør på VerasCopenhagen.dk, hvor jeg får lov til at styre alt indhold på sidens nyhedsblog og får lov til at afprøve idéer, style, fotografere og lege – f.eks. lavede jeg en håndfuld indlæg med stylingtips til Distortion(som dette og dette) og når jeg er færdig med mine eksamener, har jeg en idé om at begynde at lave nogle fede shoots og billedserier med tøj fra Veras.

Hvis I følger med inde på Veras facebooksiden, så får I altid nyheder i jeres feed fra Veras – deriblandt de posts, som jeg sidder og smækker sammen.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Et nyt job..”

 1. Ditte Avatar

  Jeg er vild med det – glæder mig til at følge med! Held og lykke med jobbet 🙂

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have, Ditte 😀

 2. Laura // Stinusit.dk Avatar

  Sådan! Hvor fedt altså! Nej, hvor jeg glæder mig til at følge med – ser specielt frem til at du får sluppet dit kreative sind løs og får lavet de fedeste billedeserier! Tillykke tillykke tillykke! 🙂

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have! Jeg glæder mig også max til at lave flotte billedserier 😀