belæring om blogging

 photo workshopnemesisbabe2_zps367e2db1.jpg photo workshopnemesisbabe_zps6f35d856.jpg photo workshopnemesisbabe5_zps85043b7f.jpg photo workshopnemesisbabe1_zpsab1e0ddb.jpg photo workshopnemesisbabe4_zps8bc3896d.jpg photo workshopnemesisbabe3_zps22d6a3a4.jpg

I lørdags gik det for sig – noget jeg har arbejdet hårdt og længe på og reklameret for mindst lige så meget: min bloggingworkshop på KULnordkraft! Det var lidt nervepirrende, men også ret sjovt at prøve på samme tid – og hold fast, hvor følte jeg lige pludselig at jeg egentlig ved en masse mere om blogging end jeg troede. Der var jo kommet folk for netop at høre på hvad jeg har at sige og lære noget af det! Hele workshoppen blev bygget op omkring at mine kursister skulle have en fornemmelse af hvilket blogkoncept de ville have på deres blog(om de så havde en i forvejen eller ej) og at de derefter skulle have en masse værktøjer til at komme godt i gang, få nye idéer, skrive indlæg, der var fængende og fastholdende og sidst men ikke mindst – lære hvordan de gør sig synlig i blogverdenen. Workshoppen tog hele fire timer og jeg fik at vide, at de, der var kommet til workshoppen virkelig havde fået noget at arbejde med og noget, de kunne tage med sig hjem og arbejde videre på. I kan tro jeg er positiv over at workshoppen gik så fint og måske tager jeg den med til Aarhus engang i foråret næste år, hvis der er interesse for det. Kunne I tænke jer at komme på en sådan blogging workshop?

This Saturday it happened – something I’ve been working on long and hard and something I’ve been promoting just as much: my blogging workshop at KULnordkraft! It was kind of nerve wrecking, but also quite fun to try at the same time – and damn, I found out that I actually know quite a bit more about blogging than I thought. People had shown up, just to listen to me talk and to learn from what I had to say! The entire workshop revovled around my “students” getting a feeling about which concept they were going for with their blog(no matter if they had one or were going to start one) and then they got a lot of tools to get going, getting new ideas, writing intriguing posts and last but not least, learning how to get noticed in the blogging world. The workshop stretched over four hours and I was told that my “students” felt like they’d gotten something to work with and something to take home with them and keep working on. I’m so excited that this workshop went so well and I might even bring it to Aarhus some time in the fall next year, if anyone is interested. Would any of you consider coming?

 


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “belæring om blogging”

 1. Sofies closet Avatar

  Gud ja, det var i lørdags. Ej, der ville jeg ellers gerne have været og høre dig, æv! 😀

  1. Marie Avatar
   Marie

   jepper, det var det 😉

 2. Evamaria Avatar

  I’d love to attend to your workshop, but I don’t live anywhere near and don’t understand Danish either. Could you do a post about how to gain ideas for posts and how to get noticed? I’m sure many of us would like to read it!

  1. Marie Avatar
   Marie

   I’m sorry to say that I probably won’t include any of my workshop on the blog, since I’d like to keep the actual blog about fashion, and then do the workshop in real life 🙂

 3. Maria Avatar
  Maria

  Det lyder godt nok spændende! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme på sådan en workshop, hvis det var nær hvor jeg boede 🙂

  – Maria
  http://www.mariamajblog.blogspot.com

  1. Marie Avatar
   Marie

   Så må vi håbe det sker! 🙂

 4. Maria / Kloakbarbie Avatar

  Hvis du kommer til København, så ville jeg helt sikkert deltage! Og hvis det bliver Århus, kunne jeg nok også godt finde på det – så gør du endelig det 😉

  1. Marie Avatar
   Marie

   Fedt! Det er skønt at høre at der er interesse 🙂

 5. Tæm Mit Troldehår Avatar

  Som ny i blog-universet, er jeg meget interesseret i sådan en workshop 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   Fedt at høre! 🙂

 6. Ann Mølgaard Avatar

  Så absolut! Havde du haft den første workshop i Aarhus, var jeg også kommet. Som nystartet blogger, synes jeg at jeg har okay styr på hvad jeg laver, men hold op hvor synes jeg stadig at jeg er grøn! Jeg kunne virkelig godt bruge flere tips fra en erfaren blogger som dig. Og sparring! Laver du en workshop i Aarhus til foråret, så vil jeg helt sikkert prøve at komme med!

  1. Marie Avatar
   Marie

   Fedt at høre at der er tilslutning til det – lad os håbe det sker, så! 🙂

 7. trine vb Avatar
  trine vb

  Hej Marie!
  Jeg skulle havde været til din workshop her i lørdags, men da mine kære forældre havde planlagt et surprise party for mig, kunne jeg desværre ikke komme. Du havde vist også skrevet med min far, haha!
  Selvom jeg havde en super dejlig dag, ærger det mig at jeg gik glip af din workshop. Derfor kunne jeg utrolig godt tænke mig, at være med engang i foråret. Kan jeg evt. sikre mig et plads, eller vil det være bedst blot at vente til til meldningen officelt starter?
  Håber I havde en dejlig dag, det lyder i hvertfald sådan 🙂

  Hilsen Trine

  1. Marie Avatar
   Marie

   Hej Trine! Høhø, jep, det har du ret i – jeg håber du havde en rigtig god dag, nu du gik glip af workshoppen. Jeg ved ikke med sikkerhed hvornår eller om workshoppen kommer igen, så kan desværre heller ikke reservere dig en plads – men jeg vil holde mine læsere opdateret om det både her og på bloggens facebook, så så længe du følger med kan du bare melde dig til, når tiden kommer 🙂

 8. Anna Avatar

  Lav en i København! Det ville være mega fedt!

  1. Marie Avatar
   Marie

   høhø, jaa, nu får vi lige at se hvor vidt det går 🙂

 9. Gunilla Avatar

  JA! Efter din beskrivelse i indlægget fik jeg vildt meget lyst til det, især også fordi jeg drømmer om at blogge sådan “rigtigt” igen hvis man kan kalde det det 😉
  /Gunilla

  1. Marie Avatar
   Marie

   Fedt at høre!

 10. Anine Avatar

  Det kunne være vildt fedt, hvis du kom til Aarhus. Jeg har en lille blog med min veninde, og vi kunne godt bruge lidt inspiration – især mht hvordan man gør sig mere synlig. Vi lægger i hvert masser af arbejde i bloggen uden så meget respons 😉

 11. Extraordinary Aalborg Avatar

  Bliver der holdt sådan et fordrag igen? 🙂

  1. Marie Myrhøj Jensen Avatar

   Det tror jeg desværre ikke kommer til at ske.