Fashion Month: billeddagbog

Nu hvor modeugerne er forbi for mig, kommer I til at få en god portion indlæg og billeder om netop modeugerne, som jeg ikke har kunnet overskue at lave, mens jeg har været afsted. Blandt andet dette, som jeg først har kunnet lave nu, efter jeg er kommet hjem fra den lange rejse – nemlig en lille billeddagbog, så at sige, eller en billedsamling af alt det, jeg nu har foretaget mig under modeugerne.

LONDON

London-2 dag 3-1 LONDON dag 4-1 dag 3-14 dag 3-7I London begyndte jeg at skyde løs – da jeg ankom havde jeg 19 dages arbejds-rejse foran mig med fotografering til Elle og NastyGal. I London fik jeg heldigvis også mulighed for at hænge ud med mine søde blogger-veninder, Laura og Isabella, jeg fik taget en pause med alene-udflugt til Brixton og jeg kom til mit første show i en anden by end KBH, nemlig Topshop Unique-showet, hvor jeg endda var seatet!

MILANO + VENEDIG

med andreea-1 outfit august nemesis babe is i Milano-1 venice venezia trip with andreea nemesis babe-8 10620681_820839187960565_5631566273803247334_n hatty-4I Milano boede jeg med Andreea, som jeg også boede hos i London(og som I nu har hørt en del om – blandt andet omkring hendes garderobe HER) og på vores første dag i Milano besluttede vi os for at matche – jeg i en Baum und Pferdgarten top og second hand nederdel og Andreea i en second hand-kjole med afklippede ærmer.

Milano bød naturligvis også op til en masse spisning af gelato, pizza og foccacia som vi mæskede os i, og så hang vi en del ud med en af street style-genrens store gutter, nemlig Scott fra The Sartorialist(som jeg var snedig/pinlig nok til at snappe et billede af), der var hammer rar og vi kom også et smut omkring hatte-mærket Borsalinos showroom sammen med Jason fra Citizen Couture Og nå jo, så tog vi en dag fri og drog mod Venedig – se dagbogen fra Venedig HER! 

PARIS

paris-6 paris sidste dag-1 paris sidste dag-3 paris-1 paris sidste dag-4I Paris var jeg alene afsted og havde derfor hele tøjstativet på mit værelse for mig selv, hvor jeg overskueliggjorde min garderobe med masser af gode second hand- og Baum und Pferdgarten-sager. I byernes by fik jeg også hængt en hel masse ud med søde Louise fra Polaris Journal, som skød for Eurowoman – desværre følte vi os ikke særligt fotogene den dag, hvor jeg synes at ville have et billede af os sammen.

Ooooog, så må vi jo ikke glemme at Kanye West er en fast showgænger i Paris, så da jeg fik chancen for at skyde et billede af verdensstjernen kunne jeg da ikke lade være.

Den sidste aften stod menuen på superlækre cocktails og deviled eggs i selskab med mine søde fotograf-venner, LouiseTyler og Simbarashe som en afsked før jeg tog afsted – for egentlig slutter modeugen først i dag, så jeg var en af de første til at smutte fra selskabet.