birds & bag stories

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-5 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-4 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-1-3 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-3 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-1 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation stine goya dress stories bag andreea bogdan-2-2

DRESS: STINE GOYA(BORROWED), BAG: & OTHER STORIES(GIFT), SHOES: VINTAGE, WATCH: CLUSE, RINGS: HVISK

Outfittet her er fra en dag i sidste uge, hvor Andreea, hendes ven, Ale, og jeg var på genbrugsshopping – den første omgang af mange her i Cluj(seriøst, jeg har købt så meget lækkert)! Jeg var hoppet i et helt vidunderligt og pastelfarvet outfit med den fineste kjole jeg har lånt med på ferie fra Stine Goya(som kommer i butikkerne om ikke alt for længe) og en taske, jeg er helt forelsket i.

For nogle måneder siden så jeg en pige på et loppemarked med samme taske. Selvom jeg var helt sikker på at få at vide at tasken var genbrug, spurgte jeg hende hvor hun havde fået den – jeg mener, hvor pæn er den lige? Til min store overraskelse svarede hun at den var fra Stories.. Hvilket betød at den faktisk var inden for min rækkevidde – juhu!    Lige før jeg smuttede til Rumænien var jeg på besøg hos Spalt PR, der laver pr for & Other Stories og som den heldige kartoffel jeg er, var de så søde at give mig tasken i gave! Jeg er tosset med den blå farve, den sjove form og det vintage-agtige look og overraskende nok er der plads til ret meget i den, selvom den ikke er specielt stor.

Ps. Må jeg lige nævne hvor vild jeg er med farverne i denne omgang outfitfotos? Andreea og jeg fandt den fineste baggård med pastelfarvede vægge og et grønt gulv der gav den helt rigtige stemning til billederne!

 

Hvad synes I om outfittet og billederne?

 

SHOP BLÅ TASKER
[show_shopthepost_widget id=”1742195″]
photography by Andreea Bogdan / Edit by me