Pakke-guide: what’s in my bag – travel edition

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation whats in my bag-1

Jeg har efterhånden fået samlet mig en masse gode småting at have med i tasken, når jeg er på farvet ude i verden. Det gode ved at rejse meget er at men virkelig vænner sig til at huske de vigtige ting man skal have med i tasken – og denne gang er ingen undtagelse, så jeg har samlet en lille guide til hvad der er smart at smide i rygsækken, når turen går sydpå!

 

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation whats in my bag-2

BOG & POSTKORT
Jeg har næsten altid en god bog med, når jeg er ude at rejse – der forekommer ret tit ventetid og så har jeg noget at fordrive tiden med. Som regel medbringer jeg flere små bøger, så de ikke fylder meget i tasken, når man bare skal have én med. Jeg kan anbefale forfattere som Jon Fosse, Erlend Loe og Paulo Coelho, når det kommer til gode bøger i lommestørrelse. Derudover skriver jeg ofte postkort på rejser, uanset hvor lange de er og denne gang er ingen undtagelse – og så er de endnu en god ting til tidsfordriv.

 

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation whats in my bag-1-2

APOTEKER-SAMLINGEN
Jeg er typen, der kan finde på at tage et halvt apotek med i tasken, når jeg rejser – men så er man i det mindste forberedt! Solcreme om sommeren er naturligvis et must og for at holde sig frisk og velplejet dagen igennem er vabelplastre, en god creme a la 8 hour, som jeg også bruger til læberne, desinfektor, håndcreme og en lommeparfume et hit! Jeg har for vane at blive ædt op af myg, så en god myggestik-creme eller stift er et hit, når man får lyst til at kradse.

 

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation whats in my bag-3

TIL HÅRET OG ØJNENE
Mit tynde, skandinaviske hår filtrer sig altid sammen i varmen, så jeg er typen, der tit smider en god børste i tasken sammen med et hår-elastik til når jeg virkelig ikke gider håret nede mere. Derudover: Solbriller. No explanation needed.

 

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation whats in my bag-2-2

TOURIST ESSENTIALS
Nogle ret selvfølgelige ting, man også må pakke med i tasken er for det første et godt lille kamera. Når det kommer til ferie, synes jeg ikke det er nødvendigt at slæbe det store skrummel af et spejlrefleks med, så find hellere et lille digitalkamera, der nemt kan passe i tasken sammen med alt det andet. Derudover er det smart at tjekke hvor nede de er med kort vs kontakter, der hvor du rejser. I Rumænien betaler næsten ingen med kort, så her er det vigtigt at have rumænske lei på sig hele tiden.

 

 

 

Hvad pakker I altid?

 

SHOP RUMMELIGE TASKER
[show_shopthepost_widget id=”1750748″]