Birthday Girl

marie myrhøj my jensen nemesis babe birthday -8 marie myrhøj my jensen nemesis babe birthday -2-2 marie myrhøj my jensen nemesis babe birthday -5

Endelig oprandt dagen!

Som I nok har opsnappet over de seneste par uger(og hvis I har fulgt med længere – de seneste par år) er jeg meget, meget glad for fødselsdage og især min egen, som jeg anser som den bedste dag i hele året. Jeg ved ikke hvorfor jeg over de seneste par år er blevet så besat af min fødselsdag, men jeg tror det er behovet for virkelig at fejre noget, nu hvor det er 10 år siden min konfirmation, 7 år siden jeg afsluttede folkeskolen og 4 år siden jeg blev student.. Hvis ikke der er vildere ting at fejre helt vildt, så slår jeg altså til, når det angår min fødselsdag.

Og denne er på ingen måde anderledes, i forhold til at udmærke sig som en helt speciel dag – jeg startede dagen ud i Go Morgen Danmark på TV2(hvor jeg også vil være at finde igen i morgen tidlig) og i eftermiddag inviterer jeg nogle af mine bedste veninder og min søster på La Glace-kage og efterfølgende aftensmad, vin og brætspil i Absalon.. Kan man ønske sig andet end spændende oplevelser, god mad og godt selskab? Jeg tror det ikke!

 

Tillykke til mig med de 24 år(ja, man bør også lykønske sig selv) og så bør I klikke jer tibage ind på bloggen i morgen, hvor det er jer, der forkæles med en mulighed for at vinde den ultimative fødselsdagsgave!

marie myrhøj my jensen nemesis babe birthday -1-2

Min skønne fødselsdagskjole er genbrug og blomsterne er fra en workshop jeg havde med Bloomon for nyligt.