bloggerprivilegier: det der, med at låne

baum og weekday udlånbilleder fra @nemesisbabe instagram

Som I nok har lagt mærke til på både bloggen og på min instagram, var jeg så heldig at få lov til at låne en masse tøj fra Baum und Pferdgarten, samt et par items fra Weekday med på min fashion month-rejse i september.. Og det er netop det, som indlægget her skal handle om: det privilegium, jeg som blogger har fået til at låne tøj, jeg ikke selv ville have råd til at købe, og teste om det er noget, jeg vil kunne se mig selv i.

For tiden går jeg med nogle nye tanker omkring min egen stil og jeg har fået mod på at eksperimentere med ting, som jeg ikke før har overvejet eller turdet. For eksempel gav udlånet af tøj fra Baum und Pferdgarten mig mulighed for at eksperimentere med mere “boxy” silhouetter med de to fine toppe på første og fjerde billede. Jeg har en smule svært ved outfits, hvor taljen ikke er markeret på en eller en anden måde, men de to toppe, som jeg begge stylede med en hvid lædernederdel fik mig til at blive lidt mere overbevist om at jeg kan gøre det. Det samme handelde det også om, da jeg lånte de store kasse-bukser fra Weekday – se outfit-indlægget HER – det også hjalp mig med at turde at gå i flere løse items samtidigt.

Andre ting, havde jeg valgt at låne, fordi jeg vidste at de ville gå godt med resten af min garderobe. Også fordi jeg ønskede at skifte lidt udi den garderobe, som jeg nu har fået vist frem over 25 modeuger i de seneste par år, og iføre mig nogle andre ting end dem, jeg altid ellers tager med til modeugerne. Som for eksempel den smukke, hvide nederdel fra Baum und Pferdgarten på femte billede, som jeg brugte som erstatning for min hvide, plisserede nederdel, som alle efterhånden har set.

Noget helt tredje, jeg også fik oplevet på turen med Baum und Pferdgarten-tøjet var, at være iklædt kvalitet – lækkert design, lækre materialer og tøj, som jeg synes var lækkert at have på. Jeg med min garderobe, der hovedsageligt består af genbrug(som man nu heller ikke skal kimse af – det skal huskes!) havde godt nok noget af en opvågning hvad angår designertøj.. For følelsen, man får at af have det på – måske kan det faktisk betale sig at bruge mere end 35kr på ét stykke tøj?

 

Konklusionen: 

– Jeg kan godt klare de “boxy” og løse silhouetter, hvis jeg lige øver mig lidt mere på det.. Og helst når det er sommer, så jeg kan vise hud på en eller anden måde og ikke blive for kasset!

– Måske er det tid til at investere i et par kvalitetssager, som en god, hvid nederdel(ehem, den der fra Baum und Pferdgarten).

– Note til mig selv: husk lige at sætte pris på de privilegie du har, til at få lov at låne tøj for flere tusinde kroner!