bloggingworkshop på KUL

 photo workshopp_zpsfe43a173.jpgFor nogle måneder spurgte jeg ind til jeres mening om det for instagram, for nogle dage siden reklamerede jeg for det på facebook og i dag får I også lidt at høre om det på bloggen: jeg blev for længe siden kontaktet af Trine fra KUL på Nordkraft i Aalborg, der ville høre om jeg var interesseret i at hjælpe med at fylde deres efterårsprogram ud med en bloggingworkshop. Først var jeg ret så skeptisk, ser I, jeg er lidt af den ydmyge type, der ikke tror på at jeg skulle kunne lære nogen noget. Men Trine havde jo hevet fat i mig af en grund, så hvorfor ikke lige undersøge hvad det kunne blive til? Jeg mødtes med hende og vi fik brainstormet en hel masse, hvilket førte til at jeg slutteligt var ret hooked på idéen.. Så nu sker det – d. 2. november på KUL på Nordkraft i Aalborg holder jeg bloggingworkshop for 12 personer mellem 11 og 15. Nervepirrende! Men, ikke desto mindre, også super spændende, da jeg er så klar på at forsøge mig med at dele ud af de guldkorn jeg nu har til aspirerende bloggere eller dem, der overvejer at tage blogging op. Planen er at jeg i løbet af de fire timer vil trække “kursisterne” gennem lidt af hvert indenfor blogverdenen: branding, promovering, lidt diskussion om læsernes betydning og holdninger til sponsorering, skriveworkshop, billedworkshop og.. ja, nu får vi se – jeg er stadig i planlægningsprocessen og har ih, så mange idéer! Hvad synes I om idéen med en bloggingworkshop – og får jeg jer at se d. 2.?

Hvis du synes det lyder som noget for dig eller én du kender, kan man tilmelde sig workshoppen HER! det er først til mølle, så skynd jer 🙂

 

Sad to say, this post is only relevant for my Danish and Aalborg-based readers, since I’m hosting a bloggingworkshop at KUL at Nordkraft in Aalborg the 2nd of November. 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG