blondineMarie og tre simple sommerfrisurer

hair nemesis babe marie my hair dos-14

Jeps, I har nok set det på instagram – jeg er blevet blonderet! Jeg har længe haft lyst til at lysne mit hår og denne sommer har jeg bestemt mig for at se om blondiner egentlig har det sjovere. Det blonde er ikke så forfærdeligt langt fra min egen hårfarve, men jeg synes alligevel jeg ser helt anderledes ud med de lysere lokker. Og i anledning af at fritsen er blevet frisket op, bringer jeg jer her en portion guides til fine sommerfrisurer, der kan holde håret væk fra ansigtet i varmen.

Til frisurerne skal du ikke have andet til rådighed end højst to små elastikker og en hårnål eller at tørklæde.. Let’s go!

[show_shopthepost_widget id=”767086″]
HALV FELTNINGEKNOLD

hair nemesis babe marie my hair dos-9

Et knap så charmerende navn til en charmerende frisure, der gør at du stadig kan have håret “nede”, uden at få det i ansigtet.

hair nemesis babe marie my hair dos-12 pink 4 1. vend hovedet nedad og saml håret forrest på toppen af hovedet.
2. sæt det samlede hår op i en hestehale.
3. flet heslehalen så stramt som muligt.
4. sno fletningen omkring sig selv og fæstn med en hårnål.

 

SLATTEN KNOLD

hair nemesis babe marie my hair dos-4 Endnu et ucharmerende navn for en ret fiks og catwalk-agtig frisure, med et lækkert og skødesløst look.

hair nemesis babe marie my hair dos-12 tern3 1. sæt dit hår i en hestehale på midten af baghovedet.
2. del håret op i tredjedele, hvoraf de to øverste tredjedele kommer gennem et nyt elastik og den sidste lades hænge under “knolden”. Lad en lille tot øverst på hestehalen blive ude af knolden.
3. sno den lille tot omkring elastikken, så den ikke ses, og fæstn med en hårnål.

 

HÅRTØRKLÆDET

hair nemesis babe marie my hair dos-13 Det her er nok så simpelt, som det bliver, men jeg kunne ikke dy mig for at tage den med. at sætte et tørklæde i håret giver både et fint, feminint og sjovt look, der også holder lokkerne væk fra fjæset.

hair nemesis babe marie my hair dos-12 blue 31. sno et kvadratisk tørklæde om sig selv. sørg for at der ikke sidder nogle mærker eller vaskeanvisninger i enderne af det snoede tørklæde.
2. læg tørklædet om nakken og under håret, og tag dit forreste hår bagom ørerne.
3. bind to knuder med tørklædet stramt øverst på hovedet.

 

 

Hvilken frisure er I mest til denne sommer?