brilletyper på Roskilde

I lørdags sendte Louis Nielsen mig til Roskilde festivallen for at fotografere brille-streetstyle som en del af brilleblogger-udfordringen. Mit tema for udfordringen er typiske briller eller brille-typer og jeg bestemte mig for at jeg kun ville fotografere folk, hvorom man kunne sige “se lige den type, der går der“, når de gik forbi.. Her er mit resultat!

This Saturday Louis Nielsen sent me to the Roskilde festival to shoot glasses/sunglasses street style as part of the brilleblogger-challenge. My theme for the challenge is typical glasses or glasses-types and I decided only to shoot people about whom you could say “look at that type walking there“, when the walked by.. Here’s my result!

Sponsored post

 photo LOUSbrillestreetstyleparingroz4_zpsf96cdb10.jpg Den sindssygt seje R’n’B-type. Typen, jeg selv drømmer om at blive en dag. Jeg var så vild med hendes sort/guld-look at jeg måske skræmte hende lidt med min renden efter hende og min konstante “jeg synes bare du er så mega sej!”. Den her tøs rocker de kæmpe runde solbriller for vildt!

The über awesome R’n’B kind of type. The type I dream to be one day. I loved her black and gold look so much that I might have scared her with my chasing her and constantly saying “I just think you look sooooo cool!”. This gal rocks those giant round sunnies to the max!

 photo LOUSbrillestreetstyleparingroz3_zps47651fc1.jpg Den tossede type. På festivaller kan man næsten ikke undgå de der typer, der tager tossede outfits på, bare for at se lidt tossede ud. Jeg har absolut intet imod det! Denne her fyr endte jeg også med at komme spænende efter, efter han passerede mig med den sorte streg henover øjnene.. Intet mindre end genialt!

The silly type. On festivals you pretty much can’t not see those types who put on silly outfits just for the sake of wearing silly outfits. I do not mind it at all! This guy, I also ended up runnning after once I saw him passing by with the black line across his eyes.. Nothing less than genious sunnies!

 photo LOUSbrillestreetstyleparingroz1_zps8f9050c9.jpgDen lovlige type. Okay, den her er måske lidt tosset, men I ved vel hvor meget jeg holder af komplet matchende outfits, ikke? Da jeg så at politimændende på festivallen også havde matchende hatte på, kunne jeg altså ikke dy mig.

The law-obeying type. Okay, this might be a bit silly, but you know just how much I love sompletely matching outfits, right? When I spotted that the policemen on the festival also wore their matching hats, I just couldn’t resist.

 photo LOUSbrillestreetstyleparingroz2_zps1042dfcf.jpg Den farvekoordinerede type. Hvad er bedre end en halvfemserfarvet bæltetaske? Svaret er: matchende halvfemserfarvede solbriller, åh ja! Der er intet bedre end når åndssvage accesories matcher. Desværre ville mit streetstyle-offer her ikke bytte sine dejlige accesories for noget som helst, øv!

The colour coordinated type. Whats better than a nineties coloured bumbag? The answer: a pair of matching nineties coloured sunnies, oh yes! There is nothing better than when silly accesories match. Unfortunately for my, this street style victim refused to swap his awesome accesories for anything, dang!