bukserne på

trousers collage photo by tommy ton for style.com and marie jensen show by victoria adamson wide legLÆDER: ALEXANDER WANG x H&M, DENIM: WEEKDAY, SYRENFARVEDE: MARQUES’ALMEIDA x TOPSHOP, ROSA & BLOMSTREDE: NASTYGAL, PINK : ZARA, STRIBEDE: WEEKDAY

photo credit: Style.com and Victoria Adamson

 

For nyligt, da jeg hang ud med Emma, havde hun sådan et par vidunderlige, grå herrebukser med vidde i benene og læg på. Er du gal, hvor var de flotte. Emma og jeg brugte en god portion tid på at snakke om netop sådan en buks og siden da, har jeg ikke kunne lade være med at tænke på dem. Je går virkelig og pønser på at anskaffe mig sådan et par herrebukser med vidde i benene og bruge dem med stramme rullekraver og åbne skjorter.

Jeg har fundet mine yndlingsbukser fra nettet frem på collagen her og jeg er millimeter fra at købe de stribede Weekday-bukser.. Jeg skal bare lige finde mig en Weekday-butik, hvor de stadig findes, for at prøve dem på. Tænk sig lige, dem med en stram hvid rullekrave og røde læber, eller måske en løs, orange kashmir-sweater og en brunt bælte i taljen.. Mums! Forresten kan I også finde de denim-bukser fra Weekday, jeg havde på i Paris på collagen.

Hvilke bukser ville I gå efter?